Márki-Zaynak nem lett volna több esélye, ha marad Karácsony? A baloldali szavazatok Dobrev és Karácsony közt osztódtak meg, most meg sokkal többen fognak Dobrevre szavazni
Nem, mert már nem igazán lehet ezt így felfogni, hogy baloldal-jobboldal.
Jelenleg a kormányváltást akarók között van az, aki DK-s szekta nyugger (meg pár hülyegyerek), és van az, aki szeretne valaki önállóan gondolkodó embert, teljesen mindegy hogy milyen oldalról, csak ne legyen Gyurcsány meg Orbán seggnyalója. Karácsony inkább az utóbbi, Dobrev meg nyilván az előbbi. Ha magamról és az ismerőseimről kéne beszélnem (25-35 közöttiek), mindannyian MZP pártiak vagyunk azért, mert megnéztük az interjúit, és észrevettük hogy jól beszél. Olyanokkal szorítunk végre egy emberért, akikkel korábban éveken keresztül oltottuk egymást a politika miatt.
De, ugyanis Márki sokkal megosztóbb, már látszik is az ellenzéki Összefogáson, megva szavazóin.
Én Karácsonyra szavaztam, de megmondom őszintén csalódtam benne, Márkira meg dühös vagyok. Neki kellett volna visszalépni, mert ő lett a harmadik.
Aztán nekiment nagyképűen s Dk nak...aki Dobrevre szavaz, az a FIDESZRE szavaz. Ja, csak jelen állás szerint a DK lesz a legnagyobb frakció, ha nyernek persze... Aztán elővette, hogy a kormány fele meleg... bakker, ilyen baromságokat nem szabad csinálni.
Ennék ismeretében, nem megértve Karácsony viselkedését és döntését, Dobrevre szavazok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!