Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy van ez kedves liberális...

Hogy van ez kedves liberális elvtársak? Ez még csak az előválasztás és máris hajba kaptatok? Hogy fogtok így kormányozni? Tényleg Orbán osztja meg az országot?

Figyelt kérdés
2021. okt. 11. 11:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
45%
Igen, a (szerinted) hajbakapás az rósz, orbán király parancsainak engedelmeskedni és a szarát is megenni bérmit mond az lyó, értjük
2021. okt. 11. 13:23
 12/16 anonim ***** válasza:
69%
11# Te figyelemmel kíséred az előválasztást?:)
2021. okt. 11. 13:37
 13/16 A kérdező kommentje:

Legalábbis a Fidesz egy kormányzóképes stabil politikai Magyarországon.

2021. okt. 11. 14:18
 14/16 A kérdező kommentje:

Legalábbis a Fidesz egy kormányzóképes stabil politikai erő Magyarországon.

2021. okt. 11. 14:19
 15/16 anonim ***** válasza:

14# így van!!

Az ellenzéki oldalon most gatyába élveznek pl Markitól... DE már MOST megosztotta az ellenzéki szavazókat.... nem lesz már szent a béke, meg hogy mindenki beáll mindenki mögé...

A Fidesz tábor homogén, nincsenek mismásolálok, stabil, jól mozgósítható szavazók. Nehéz lesz legyőzni a Fideszt.

2021. okt. 11. 15:10
 16/16 anonim ***** válasza:
#13: Pár hét alatt én is fel tudnék állítani egy kormányt, komoly szakemberekből és nem s.ggnyaló pártkatonákból. Olyan emberekből, akik őszintén megmondják nekem a véleményüket, nem pedig csak azt mondják, amiről úgy gondolják, hogy én azt szeretném hallani, mint most van. Nem olyan nagy dolog az, mint amilyennek tűnik. Egy hadihajó-rajjal is elboldogulnék. Csak meg kell keresni a megfelelő posztra a megfelelő embereket, megfizetni és motiválni őket.
2021. okt. 11. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!