Fekete-Győr Andrást lemondatta a saját pártja. Szomorúsággal tölt el a hír?
Figyelt kérdés
2021. okt. 10. 23:56
A kérdező szavazást indított:
Elszomorít, szerintem neki lenne a párt élén a helye.
Örülök, szerintem nem volt alkalmas a párt élén állnia.
Öhhm... ezt most így nem tudom.
40 szavazat
2/10 anonim válasza:
A többi se jobb abban, a gazemberpàrtban.
3/10 anonim válasza:
Elszomorít. Jókat lehetett mulatni a beszólásain.
De a többi momentumos is kb. hasonló kvalitású akik a nyilvánosság előtt vannak, nem hiszem hogy egy csere segítene a momentumon.
4/10 A kérdező kommentje:
Hívják annak is, igen.
2021. okt. 11. 00:10
5/10 anonim válasza:
Nem, túl sokat bakizott nagy nyilvánosság előtt. Lehet, hogy az érdemi munka terén rendben volt, de a választók nem ez alapján döntenek.
A momentumos jelöltek kifejezetten jól teljesítettek, ő pedig minden várakozást alulmúlt.
7/10 anonim válasza:
egyébként meglepően sportszerűen viselte a dolgot. semmi hiszti, másokra mutogatás - elfogadta, oszt jó napot.
8/10 anonim válasza:
Nem változik ezzel semmi, marad minden ugyanaz, vagy előhúznak egy mégrosszabbat a kalapból.
9/10 anonim válasza:
Hiába mondott le, még sokra viheti akár olimpia megrendezéséért félős állatidomár is lehet belőle. XD
10/10 anonim válasza:
9# Remélem jobb lesz a napod, mint ez a hozzászólásod:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!