Dobrev vagy MZP?
Figyelt kérdés
2021. okt. 10. 21:32
A kérdező szavazást indított:
Dobrev Klára
Márki- Zay Péter
Egyik se
60 szavazat
1/8 anonim válasza:
ez mindenkinek egyértelmű, akinél az a legfőbb szempont, hogy a g.ci és a sleppjét leváltsuk
2/8 anonim válasza:
Kár ezt itt feltenni, teljesen világos, hogy a fiatalok körében Márki tarol, az idősek körében Dobrev. Utóbbiak nem interneteznek, tehát itt nem fognak válaszolni.
3/8 anonim válasza:
"a fiatalok körében Márki tarol" Dehogy tarol, a legtöbben az s etudják ki az
4/8 anonim válasza:
Meglepodnel 3mas, nem tudom hogyan, de volt egyetemista szaktarsaim (balos, jobbos) nagy tobbseget latom a kovetoi kozt facebookon, olyanokat is akikrol nem is tudtam h kovetik a politikat.
5/8 anonim válasza:
4) Én is meg egy csomó ismerösöm is követ facebookon politikusokat meg egyéb intézményket, tévéket, színészeket akikröl azt se tudjuk kik azok.
Meg amúgy pl én követtem pl Vona Gávort is, pedig egyáltalán nem voltam soha Jobbikos.
6/8 anonim válasza:
Akkor sajnos Dobrev nyer mert elöregedő társadalomban élünk ahol több az idős mint a fiatal.
7/8 anonim válasza:
Akkor mindannyiunk feladata meggyőzni akit csak lehet.Legalább a családban lévő bizonytalanokat,azt se tudom mi az a politika szöveggek hárító embereket..
8/8 anonim válasza:
Érdekes amúgy, hogy bárhol a neten az emberek véleménye kiugróan magay Márki mellett. Ennek ellenére a bolgár gyermek söpör, és söpörni s fog mindent. Mondjuk nekem mindegy, mert nem szavazok senkire XDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!