Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem szeretik többen...

Spiderfan34 kérdése:

Miért nem szeretik többen Orbán Viktor miniszterelnök Urat?

Figyelt kérdés
Add nekünk mindig valami jót, 13. havi , ő, nyugdíjprémium, adókedvezmények, támogatások, béremelések, és megvéd minket hősies, nagy csatában a gonosz, nagyúrtól Sorostól is. Bátor, hősies, lojális, erős, kitartó, tiszta szívű. Engem a mesehősök közül Son Gokura emlékeztet.

2021. okt. 10. 20:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Aztán az ember felébred a meséből és körülnéz a boltokban:

[link]

És lehajt egy szikláról, mert a béremelése nem ér semmit.

2021. okt. 10. 21:06
 12/19 anonim ***** válasza:

Goku az egy kedves de hülye főszereplő. Ebböl csak egy igaz orbánra.

Azért nem szeretem mert ha kérdezik akkor csak terel, trágár válaszokat ad vagy azt mondja nem tud mit hozzászolni és az egész fideszes bagázs csak röhög mögötte. Lacika meg mindig elnézi neki.

4000 fős stadiont építetett a szülőfalujába 6 méterre a házátol fiatalkori gázszerelő barátja valahogy miliárdos lett

két nyelvvizsga kell diplomához amikor neki egy sincs...

Az utak helyett stadionokat meg kilátókat épitünk

"csökkentette" az eu-s adósságot azzal hogy többet vett fel.

Nem használjuk ki teljesen az egyetlen lényeges ásványkincsünket ami igazán kisegitené magyarországot ráadásul pazarékolják is.

Nagyon brüsszelellenes mikor az ő pénzük nélkül tönkremennénk.

Teljesen megváltozott köze sincs ahoz az emberhez akire régen szavaztam teljesen más ideológiát vett fel.

2021. okt. 10. 21:07
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem semmit nem adott.
2021. okt. 10. 21:15
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem szeretik mert köszpénzböl kastély épit magának.Meg tele plakátolja az országot hogy, jók vagyunk közben mi vagyunk már a legcsorobak az eu-ban.Az embereknek nincs rendes fizetése ja és inflálodik a pénz is.Meg nem magyar hanem eu-árak vannak és semmit nem csinált hogy,legyen eu fizetés.Helyte ukránokat hoz be hogy,le szoritsa a béreket.
2021. okt. 10. 21:35
 15/19 anonim ***** válasza:
76%

Én kifejezetten lenézem a te miniszterelnök uradat!

Ritka nagy lehetőség volt a kezében arra, hogy ezt az országot felvirágoztassa, de nagyon kevésnek bizonyult hozzá!

A történelemkönyvben a "futottak még" kategóriába kerülhet a legjobb esetben is! Kár volt ezért a 12 évért...

2021. okt. 10. 21:55
 16/19 anonim ***** válasza:
82%
A 15-nek van igaza Orbán volt az egyetlen Magyar vezető akinek minden lehetősége meg volt és pénze hogy, jobb helyé tegye Magyarországot még se csinálta.De elérte hogy, Romániában is jobban keressenek egyedül Ukrajnában állnak rosszabbul de ott is csak azért mert az oroszokkal vannak háborúban.Ja meg azt nem is mondom hogy, Orbán azt is elérte hogy, nincs egy külföldi szövetségesünk se mert mindenki utál minket hála a kúlpolitikájának.
2021. okt. 11. 07:04
 17/19 anonim ***** válasza:
Én szeretném a sírjában látni.
2021. okt. 13. 08:00
 18/19 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Ezt te írtad:

Add nekünk mindig valami jót, 13. havi , ő, nyugdíjprémium, adókedvezmények, támogatások, béremelések, és megvéd minket hősies, nagy csatában a gonosz, nagyúrtól Sorostól is. Bátor, hősies, lojális, erős, kitartó, tiszta szívű. Engem a mesehősök közül Son Gokura emlékeztet.

---------

Most komolyan kérdezem. Te normális vagy?

Több millió ember van az országban és azon kívül is akik, akkor örülnének igazán ha a börtönben lenne vagy a föld alatt!

2021. okt. 13. 13:35
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Én is le írom, hogy miért utálom a te miniszterelnök uradat.

Ő volt az első olyan ember, akinek meg volt a hatalma és pénze is, hogy ezt az országot fel virágoztassa, de ehelyett a 12 év alatt több szász milliárdokat lopott magának és talpnyalóinak.

1. Az egészégügy romokban.

2. Az oktatási rendszer romokban.

3. A rendőrség is romokban.

4. A fizetések mindegyiknél olyan kevés, hogy alig tudnak meg élni.

5. Lassan ott tartunk, hogy a stadionok országa leszünk.

Nem csak én gondolom így, ha nem még sokan, nagyon sokan az országban.

Miért is kellene ezek után, hogy szeressük??

2021. okt. 13. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!