Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszes szavazóktól kérdezem,...

Fideszes szavazóktól kérdezem, hogy van-e olyan ellenzéki közszereplő, akitől, ha az alapos, el lehet fogadni a kormánypártokat ért bírálatát?

Figyelt kérdés
Tehát ha mondjuk GyF illeti kritikával a kormányzatot, akkor neki mondjuk kb. semmi erkölcsi alapja nincsen erre, de pl. Toroczkainak vagy Dúró Dórának már van? Tehát vannak, akik hitelesnek tartotok ebből a szempontból?
2021. okt. 10. 16:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
29%
Vannak. De ehhez előbb olyan bírálat is kell.
2021. okt. 10. 16:12
 2/13 anonim ***** válasza:
mi?
2021. okt. 10. 16:13
 3/13 anonim ***** válasza:
27%

nincs

Hajrá Fidesz!

2021. okt. 10. 16:14
 4/13 A kérdező kommentje:
1-esnek: igen, azért írtam, hogy alapos, vagy ha egyáltalán lehet vele vitatkozni, mert a kritikák nagy része indulatból származik és nincs mögötte semmi.
2021. okt. 10. 16:17
 5/13 árokpart ***** válasza:
48%
Jantyik János, Ferenczik Róbert, Schmauzer Viktor
2021. okt. 10. 16:17
 6/13 árokpart ***** válasza:
Dr. Bene Gábor
2021. okt. 10. 16:18
 7/13 anonim ***** válasza:
6%

Nem erkölcsi alap kell ehhez hanem kiegyensúlyozott értékítélet, ami ellenzéki politikusokban nem igazán lehet meg ha nyerni szeretnének.

Ha mondjuk van egy konkrét bajod a Fidesszel és azt körbe tudod normálisan járni és nem vagy elfogult azt sok Fideszes is elfogathatja, csak épp nem biztos hogy számára is annyira égető probléma lesz mint neked.

2021. okt. 10. 16:18
 8/13 anonim ***** válasza:

Schiffer András talán!

Ő volt az utolsó normális ellenzéki ember!!

2021. okt. 10. 16:24
 9/13 A kérdező kommentje:

8-as: gondoltam, hogy az ő neve is előkerül, bár én közel sem vagyok róla jó véleménnyel, nekem inkább helyezkedősnek tűnik, aki rájött, hogy nem is olyan jó a politikán kívül, ezért most próbál visszaszivárogni a közéletbe, mondjuk nem csoda, hogy nem kapkodnak érte...

Aki meg a diplomatikus és mértéktartó hangnemét hiányolja, az menjen fel a FB-oldalára, ahol nagyon tömören és kategorikusan elküldi az édesanyjukba a vele egyet nem értőket.

2021. okt. 10. 16:41
 10/13 anonim ***** válasza:

9# értem, de minden mostani ellenzéki főegértől jobb!!

De hát nem kell egyetérteni...

2021. okt. 10. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!