2. Beszállt Gyurcsány szövetségébe, úgy hogy el akarná számoltatni (?)
3. Azt nyilatkozta, hogy a kormány fele meleg, plusz belevette Orbán fiát is ebbe. Ilyet miniszterelnök jelölt nem tehet.
4. Beleszállt a DK-ba. Rettentő amatőr hiba, hiszen ha nyerne is rájuk mindenképpen támaszkodnia kell.
2021. okt. 10. 16:30
12/40 A kérdező kommentje:
#12 tehát Orbánt?
2021. okt. 10. 16:45
13/40 anonim válasza:
MZP egy okádék.
2021. okt. 10. 17:23
14/40 anonim válasza:
Hú, az átlagszavazók szellemi szintje tényleg durva. Az egyik képviselőjelöltjük egy bűnöző lesz, akinek a kretén minden 2. szava. A miniszterelnök-jelöltjük lebu.izza a fél kormányt, teljesen futóbolondnak tűnik, de ez sem zavarja őket, hogy valaki látványosan nem beszámítható.
2021. okt. 10. 17:42
15/40 anonim válasza:
Nem, ez a "hétgyermekes katolikus családapa vagyok, tehát szavazz rám" sílus nagyon, nagyon nem jön be. Túl sokat képzel magáról, és nem látom úgy, hogy lennének konkrét tervei.
2021. okt. 10. 18:21
16/40 anonim válasza:
Elsőre nem volt az, de aztán fordult a kocka! Én a szavazatommal csakis kizárólag őt támogatom! Kiköpött miniszterelnök alkat!
2021. okt. 11. 11:14
17/40 anonim válasza:
Én először otthon akartam maradni, mert Karácsonyra akartam szavazni, de aztán meggondoltam magam, és MZP-re szavaztam. Azért, hogy ne Orbán legyen 2022-ben. Nem volt annyira szimpatikus, és most sem annyira az, finomíthatna kicsit a stílusán, de el kell fogadni hogy ő ilyen, egy kicsit nyersen fogalmaz. Egyébként nagyon okosnak tűnik, van egy villamosmérnöki diplomája, járt több országban is. Csak felfelé! Hehe...
Pont hogy sajnos ő bomlasztja az ellenzéket,keresnivalója nem lenne a többiek között.
Vicces,mert amíg nem indult jelöltnek,teljesen máshogy jött le.
Orbán kettőre,köszönjük nincs szúkségünk.
2021. okt. 13. 14:56
20/40 anonim válasza:
#20 Aki egy alapszintű propaganda technikának bedől, amit a DK használ mennyire hiteles?
Vádold azzal az ellenfelet amit te csinálsz. Ennyit csinál és kész. Komolyan a RTL-s 2. vitán is probléma nélkül hazudik Klára meg a HVG-s Greenpeace vitáján tényekről. Minek kell elmondani, hogy nem populista. Pont, hogy ki kellene mondja, hogy ő populista és el magyaráznia miért.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!