Hogy lehet a DK-nak ekkora szektája? Tényleg Klára fog nyerni?
Tesó, Márky-Zayt meg 30%-kal kellene megtolni, nem 15%-kal. :D
Szerintem Márki nyeri meg.
Dobrevre csak a Dk-sok szavaznak, de a többi ellenzéki érzi, hogy Dobrevvel nem sok esély lenne levaltani Orbánt.
#4 Igen tesó, de tesó, figyelj tesó. A DK-nak tesóm elhangzott többször hogy törzsszavazói vannak tesó, tudod tesó ez mit jelent? Hogy mozgósítással a legtöbb tesót elvitték szavazni és kevés tesó tartalékuk maradt, mert mindenki elvitte a tesóját is. MZP-re viszont például a jobbikosok nagy része is átszavazhat és Karácsony is MZP javára lépett vissza, ami a szavazatok számát nem is feltétlen viszi át, de a kampánytámogatás sokat hozhat MZP-nek. Érted, tesó? Dobrev a legelutasítottabb jelölt, ő új választókat nehezen nyer meg, míg MZP-nek ez lényegesen könnyebb, főleg a Momentum és Karácsony támogatásával.
És nem vagyunk tesók, szerencsére :D
6# én nem a tesózó vagyok....
Szóval ne feledd, hogy a DK iszonyatosan erős a mozgósításban és az ellenzéki oldalon a legtöbb szavazóval.
A Jobbikos szavazók megoszlanak minimum, nem fogják csökkenteni a különbséget.
Az LMP- MSZP is inkább Dobrevet támogatja.. .
És ha - nem tudom- de besurran 50 ezer Fidesz szavazó is, akkor Márki Zay veszít inkább...
Tesó, mi az hogy nem vagyunk tesók, mikor itt tesózol engem, tesó? :D Vágom a logikád, tesó, de Karácsony szavazóinak is a nagy része nyugger, inkább fognak az ismertebb nevűre szavazni, meg ott vannak még a baloldali Karácsony szavazó-tesók is, akik nem X-elnek egy jobbos tesóra. Jakab tesói fiatalok többnyire, tesó, el sem mennek szavazni, meg bizonytalanok, mert Jakab most nyíltan a DK tesója. Tesó, most úgy állunk, ha kidobjuk a maradék 4 jelöltet, hogy Dobrevnek van 63%-a, MZP-nek meg 37%-a. Elég nagy részvételi arány kell tőlük, hogy MZP legyen a győztes. És Dobrev oldalára még mennek szavazni a Fideszes tesók is, tesó, tesóztad el a levest? Krumplileves, a krumpliból főztem, amit azért kapok, ha Dobrevre voksolok, családomban 4 gyerkőc van, 3 szavazókorú jönnek ők is szavazni, mindhárom tesó, meg az asszonypajti is, tesó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!