Csak szerintem antidemokratikus az 5%-os bejutási küszöb?
A lényeg, hogy egy választási rendszert úgy célszerű összerakni, hogy jó eséllyel kormányozható legyen az ország.
Amikor '90-es választásokra készülve gründoltak egyet, akkor azért került bele a konstruktív bizalmatlansági indítvány is.
Értem én. Csak eljutottunk oda, hogy tulajdonképpen nincs harmadik választási lehetőség. Engem ez bosszant fel. Megkapom azt a hülye dumát, hogy "akkor szavazz a Fideszre", mert nem vagyok hajlandó leszavazni arra az összefogásra amiben még mindig vannak olyan emberek, akik már bizonyitották alkalmatlanságukat meg hozzá nem értésüket, továbbá a kormánnyal közösen megszavaztak olyanokat, mint például a 2013-as földforgalmi törvény. Aztán ami Dobrev Klárát illeti, bicskanyitogató számomra mikor elszámoltatással kampányol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!