Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A 444-Telex miért kezdte el...

A 444-Telex miért kezdte el Márki-Zay karaktergyilkolását?

Figyelt kérdés

Már sokadik olyan cikket hozzák Karácsony visszalépése óta, ami szándékos ferdítésen alapul, vagy kontextusból emel ki tőle idézeteket.

Karácsony elvesztése fáj nekik, vagy ennyire tényleg Gyurcsány-Dobrevet akarják? Érdekes, hogy Márki-zay megjósolta, hogy a legtöbb támadást baloldalról fogja kapni.

2021. okt. 9. 20:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
45%

"Sajnos ki kell mondjam hogy Dobrev sokkal alkalmasabb"

Miben nyilvánul meg, hogy alkalmasabb? Annyira mint ElQró volt? Az régen rossz lesz akkor!

2021. okt. 9. 21:17
 12/14 anonim ***** válasza:
16%
10 Dettó. Baloldaliként Karácsonyra szavaztam első körben, és kéyntelen vagyok befogott orral a neoliberális Dobrev Klárára szavazni. Ez a Márki-Zay egy dúvad, nem lehetne vele kormányozni. Azt mondja, le akarja váltani Gyurcsányt. Koalíciós partnerként? Úgy, hogy a DK-é lenne a legnagyobb kormánypárti frakció? Nélkülük nem tudna kormányozni. Szétesne az egész. Teljesen fafejű, ugyanolyan begyepesedett konzervatív, mint Orbán. Egy az egyben.
2021. okt. 9. 21:17
 13/14 anonim ***** válasza:
17%
10, 12: csatlakozom
2021. okt. 9. 21:38
 14/14 anonim ***** válasza:
Kétszer lapoztam át mindkét oldalt, mégse találtam egyetlen ilyen cikket se. Tudnál forrást adni, mert ez a kérdés így elég értelmetlen. :D
2021. okt. 11. 10:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!