Az ellenzéki összefogásnak sikerült majd legalább annyi szavazatot gyűjtenie jövőre, mint a 2018-as Jobbiknak?
Az összehasonlításod nem jó, mert az Ellenzék jelenleg gyengébb, mint valaha.
Erre egyértelmű bizonyíték az előválasztás, ahol a részvétel nem érte el az 1 000 000 főt. Az Összefogás után ott van a Mi Hazánk, aminek kevesebb a támogatottsága, illetve, egyéb, kisebb pártok.
Ez összesen nincs 2 millió, de talán még 1 millió sem.
Nincs kétmillió ellenzéki szavazó az országban, ennek megállapításában nem kell fideszesnek lenni, a számok beszélnek. Itt volt az esély, hogy megmutassa az ellenzék, mennyien vannak.
Vagy melyik "benyögésem" volt fideszes? Hogy az ellenzék gyengébb, mint valaha? Hát, ha szerinted Jakab vagy Dobrev hasonló szinten van, mint amilyenen Schiffer vagy Vona volt, akkor te sem látod jól a dolgokat.
Annak 2,49-nak kb. a fele Jobbikos volt, az a párt azonban szétesett a 2018-as választások után, már nincs meg az 1 milliós tábora. Én így látom: az akkori ellenzéki szavazók töredéke maradt meg. Mások részük fideszes lett, a többi meg talán abbahagyta a politizálást.
12:05: ott vannak ők az ellenzéki összefogásban. Az igazán elborultak meg a Mi Hazánkban, de ők maximum 2-3 %-ot tesznek ki.
Szerintem ne foglalkozz politikával. Nagyon nem értesz hozzá.
Ha ott van a több, mint 2 millió ember az Összefogásban, miért nem látszik ez a számokon?
Aki az Összefogás mellett van, annak nem kellene részt vennie a koalíció építésében? Nekem úgy tűnik, ez egy kis politikai közösség. Persze, azt nem tudom, hogy a Fidesznek jelenleg mennyi szavazója van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!