Melyik Pesti TV-s műsor a kedvenced?
Figyelt kérdés
Nekem személy szerint:
1. Politikai Hobbista
2. The Fair Right (nem sokkal lemaradva)
3. The Right Brothers
Nálam ez a top 3. Nálatok?
2021. okt. 9. 19:21
3/10 anonim válasza:
Az Prosti tv, fizetett bérhazudozók mocskos világa.
4/10 anonim válasza:
Reklám, mivel az ő programjuknál még az is fényévekkel jobb.
5/10 anonim válasza:
A reklámnak persze azon része, ahol nem a propagandát nyomatják. Egyébként egyedül talán az esport közvetítés, aminek van ott valami értelme, és nem a Gyurcsányozásról szól. De persze az is csak azért van, hogy hátha pár elmaradott fiatalt be tudnak fogni, ami eddig biztosan nem sikerült.
6/10 anonim válasza:
Régen néztem az Anettkás részeket de ma már csak Gyurcsány Ferenc érdekel.
7/10 anonim válasza:
Nemtom, de láttam egy olyat amikor a Popó magazinos Jeszenszky gyerek fülessel a fején gyakorlatilag fekszik valami gamerszékben, alig látszik ki az asztal mögűl és úgy tolja a NERnyálat! Húúúúúúú az úgy aaaaannnnyira fiatalos! Assssztaq*vaaaaaa! Meg hát az is mikor a 3 kismalac röfög egy-egy laptop előtt állva, na az is is olyan trendy!
8/10 MolotovPunk válasza:
Egyik sem. Nem érdekel "pesti tv", sem az ottani mesemondó verseny.
9/10 anonim válasza:
Nem tudok dönteni.
Az adás szünet jól hangzik, de a kikapcsolt tv se rossz, ott is vannak izgalmas részek, habár, azzal még jobb lenne az egész csatorna ha 0-24 órában a száradó festéket mutatnák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!