Hülye vagyok, hogy eddig bedőltem a Gyurcsány Show-nak, vagyis annak aki csinálta?
Alapvetően tudtam, hogy az egész egy hazugság. De azt a részét benyaltam, hogy Karácsony valamilyen szinten Gyurcsányhoz kötődik.
De most nézek Márki-Zay interjúkat, ahol elmondta, hogy valójában Gyurcsány és Karácsony nincsenek valami jóban. És ezt úgy mondta, olyan hanglejtéssel, mintha ezt minden normális ember tudná amúgy.
Akkor most én, hülye vagyok mert bevettem, hogy Karácsony az Gyurcsány embere? Akárcsak egy vidéki nyugdíjas például?
Karácsony Gyurcsány pincsije, csak megkopott az image-e!
Az a csúnya nyelvvizsga, meg nem találja ő sem a szakdolgozatát, és hát a fővárosban sem mennek rendben a dolgok....
A közönség előtt meg teszetosza és szerencsétlen
Nem, te azért vagy hülye, mert azt hiszed, hogy bárki beveszi ezt a kamu kérdést. Te egy ellenzéki vagy, aki ex fideszesnek adja ki magát?
Vagy az a totál hülye, aki ezt tényleg beveszi neked? :)))
Átlátszó vagy, mint az üveglap, sajnos provokációban is gyenge vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!