Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hülye vagyok, hogy eddig...

Hülye vagyok, hogy eddig bedőltem a Gyurcsány Show-nak, vagyis annak aki csinálta?

Figyelt kérdés

Alapvetően tudtam, hogy az egész egy hazugság. De azt a részét benyaltam, hogy Karácsony valamilyen szinten Gyurcsányhoz kötődik.

De most nézek Márki-Zay interjúkat, ahol elmondta, hogy valójában Gyurcsány és Karácsony nincsenek valami jóban. És ezt úgy mondta, olyan hanglejtéssel, mintha ezt minden normális ember tudná amúgy.

Akkor most én, hülye vagyok mert bevettem, hogy Karácsony az Gyurcsány embere? Akárcsak egy vidéki nyugdíjas például?

2021. okt. 9. 17:54
A kérdező szavazást indított:
Hülye vagy!
Nem, nem vagy hülye.
24 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
30%

Karácsony Gyurcsány pincsije, csak megkopott az image-e!

Az a csúnya nyelvvizsga, meg nem találja ő sem a szakdolgozatát, és hát a fővárosban sem mennek rendben a dolgok....

A közönség előtt meg teszetosza és szerencsétlen

2021. okt. 9. 17:57
 2/8 anonim ***** válasza:
38%
Színjáték az egész, a végén a főszerepben úgyis Gyurcsány marad! Ne dőljünk be a Gyurcsány Show-nak!
2021. okt. 9. 17:58
 3/8 anonim ***** válasza:
79%
Aki ennek bedol hat.... :)
2021. okt. 9. 18:13
 4/8 anonim ***** válasza:
23%
Annyire nincsen jóban, hogy egy újságíró akart kérdezni Karácsonytól, az már kezdte mondani, erre Feri leintette Gewlgelyt, azt meg elhallgatott
2021. okt. 9. 18:14
 5/8 anonim ***** válasza:
76%
Mocskos propaganda az egész. A Fidesz egyetlen manipulációs eszköze Gyurcsány. Na ennek kell már véget vetni, pont ezért lépett ki Karácsony, hogy MZP ellen (aki 100% gyurcsánymentes) ne tudja a fidesz felhasználni az undorító Gyurcsányozását.
2021. okt. 9. 18:15
 6/8 meszike91 ***** válasza:
83%
A gyurcsány show-s hirdetések azt bizonyítják hogy a fidesznél teljesen elmentek otthonról
2021. okt. 9. 18:48
 7/8 anonim ***** válasza:
16%

Nem, te azért vagy hülye, mert azt hiszed, hogy bárki beveszi ezt a kamu kérdést. Te egy ellenzéki vagy, aki ex fideszesnek adja ki magát?

Vagy az a totál hülye, aki ezt tényleg beveszi neked? :)))

Átlátszó vagy, mint az üveglap, sajnos provokációban is gyenge vagy.

2021. okt. 9. 18:50
 8/8 anonim ***** válasza:
16%
A "vidéki nyugdíjas" külön kifejezetten nevetséges, gondolod, hogy pl. egy belvárosi szoba-konyhás albérletben rothadó 150 ezer Ft-ért dolgozó bölcsés okosabb, mint egy vidén élő nyugdíjazott fizikus? :) Te szerencsétlen.
2021. okt. 9. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!