Mi a legjobb tulajdonsága Orbán Viktornak?
Előre szólok, nem kedvelem Orbán Viktort.
Viszont jó tulajdonsága igenis van. Én úgy gondolom, a gazdasághoz ért. Tudom, tudom, a bérek meg a vadászkiállítás. De mégis, azért mit vett ő át annak idején? Egy tönkretett országot, amit külső és belső tényezők egyszerre tettek akkor tönkre. Ahhoz képest egészen jól összerántotta a dolgokat, ha nincsenek is nyugati pénzek, legalább munka az van, aki akar el tud menni dolgozni. Ez a helyzet is lehetne jobb, tudom én, de akkor is ezt gondolom a legjobb tulajdonságának. A nyugati színvonalat szerintem sosem fogjuk elérni, ezzel mondjuk kár dobálóznia bárkinek is. Mi nem vagyunk jelentős ország, aki nyugati életszínvonalat akar, oda menjen mert itt olyan nem lesz.
Igazából ő lehetne egy jó miniszterelnök, ami nekem nem szimpatikus benne és elfogadhatatlanná teszi, az a diktatórikus vonása. Szerintem nem tett jót neki, hogy ennyi ideje miniszterelnök, öregszik, paranoiás lett, úgy gondolom, hogy majd előbb utóbb eltávolítják. Mikor Kádár Jánossal ugyanez megtörtént (azért őt mondom, mert ő az iskolapéldája ennek), ő a fiatal politikusok egyike, aki újítani, változtatni akart. Na, most szerintem attól fél, hogy most ő lesz az "öreg" és helyette jön egy fiatal, újítással.
Ha le is váltják 2022-ben, én örülni fogok neki, bár sajnos vannak kétségeim az ellenzéki politikusok rátermettségével szemben...De szerintem legyen vége az Orbán-korszaknak, menjen. Ami jót összehozott, köszönjük meg neki, de mostmár lejárt az ideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!