Az a terv, hogy Márki-Zay arcával megnyerik a választást, aztán a DK bejelenteni, hogy ők majd Dobrevet vagy Gyurcsányt akarják miniszterelnöknek?
ma 20:37
ma 20:45
Leírtam mindent már, ti meg újra és újra megkérdezitek ugyanazt. Melyik részét nem értitek?
#16!
Én tudom, hogy a baloldali és a liberális ideológia tűz és víz, de a magukat baloldalinak ill. liberálisnak nevező pártok szövetségben vannak és magukat ballibnek nevezik.
Direkt nem írtam azt, hogy ellenzék, mert ez sokkal nagyobb hazugság, hiszen nem a teljes ellenzék vesz részt ebben a mókában.
És direkt nem írtam azt sem, hogy demokratikus ellenzék, mert ez már orwelli szint. Az MSZMP utódpártjai nevezték magukat demokratikus ellenzéknek, hogy elmondhassák a Jobbikről, hogy az nem demokratikus. Miért is nem? Most meg eggyütt vannak és a Jobbikból tényleg Ballik lett, Jakab jómunkásemberrel az élen.
#21!
OK, tehát nincs neked semmilyen értelmezésed, csak fikázod a többieket.
tegnap 23:28
Elnézést, másik kérdés alatt írtam le, bár szerintem azt is ti írtátok ki. De akkor leírom újra, bár nem értem, ez miért nem evidens:
Az előválasztás egyszerűen arról szólt, hogy minden körzetben egy jelöl induljon, illetve beálljanak a pártok egy miniszterelnök-jelölt mögé. Ez a jelentősége. Ennél több garanciát nem lehet adni, hiszen az ellenzéknek nincs törvényhozó hatalma. (Na nem mintha az bármilyen garanciát is jelentene, a Fidesz rendre megszegi a saját törvényeit is.)
Nem tudom, miért csináltok úgy, mintha a világtörténelemben most lenne először koalíciós kormányzás. A KDNP-től nem rettegtek, hogy leváltja Orbánt? Egyedül a DK se fog tudni menni semmire, nem lesz abszolút többségük. Nem lehet és nem is kell megkerülni Gyurcsányt. Kompromisszumokat kell vele kötni, ahogy Fekete-Győrrel, Jakabbal, Karácsonnyal és a többiekkel.
Nálad a pont.
A többiek meg szedjék már össze az eszüket és használják gondolkodásra is.
#25 Nem tudom, hogy TE miért csinálsz úgy, mintha soha nem láttunk volna még koalíciós kormányzást vagy közös indulást a választáson.
Pontosan emiatt tudjuk, hogy nem az emberek döntik el, hogy melyik körzetben ki legyen a jelölt. A koalíciónak egymással kell megegyeznie abban hogy ki hány jelöltet indít és mely körzetben. Nagyon nem mindegy hogy ha a 106 egyéni körzetben 20-20 képviselőt indít 5 párt, akkor az a 20 képviselő olyan körzetben indul ahol tuti vesztenek, vagy ahol majdnem biztos, hogy nyernek. Nem csak az a fontos, hogy listán kinek hány helye van és hányadikak lesznek azon a listán, hanem a körzetek is fontosak.
Ez csak egy színjáték, hogy az emberek azt higgyék beleszólhatnak.
Te a mese részét hiszed, a reklámot veszed komolyan. Közben meg nyilvánvaló, hogy nem véletlenül nem indított minden párt jelöltet minden körzetben ezen az előválasztáson.
Szerinted mégis mi a túróról szólt az előválasztás első fordulója? Az emberek eldöntötték, hogy melyik körzetben ki legyen a jelölt.
Hogy volt olyan ahol az összes párt egyetlen jelöltet támogatott? Volt.
Na és? Nyilván úgy ítélték meg a pártok, hogy egyikük sem tudna jobb jelöltet állítani.
Persze tök jó minden mögött összeesküvést sejteni, mert attól olyan jól tájékozottnak tűnik az ember.
Amúgy megsúgom, akár te is indulhattál volna, ha aláírod az előválasztás feltételeit.
Ahogyan a parlamenti választásokon is indulhatsz, ha teljesíteni tudod az ahhoz szükséges feltételeket.
"Az előválasztás egyszerűen arról szólt, hogy minden körzetben egy jelöl induljon, illetve beálljanak a pártok egy miniszterelnök-jelölt mögé. Ez a jelentősége."
Nem ez saját gondolat, hanem egy az egyben a ballib propaganda.
Tehát te azokat fikáztak, akiknek volt saját gondolatuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!