Akik szerint a Fideszben sok meleg van tudnák név szerint sorolni azt a sok meleg fideszes politikust?
Nem. Az zavar, ha alaptalanul mondják. Ha alá tudják támasztani, akkor elfogadom, de anélkül csak bullshit.
De, zavarna, mert értetlenül állnék előtte, hogy most ennek mi jelentősége van? Miért tulajdonítanak neki jelentőséget, hogy valaki macskát tart? Ugyanolyan magánügy, mint az, ha valaki a saját neméhez vonzódik.
Amúgy imádom a macskákat, nekem is van egy.
"te is pontosan tudod, hogy mennyire kellemetlen a Fidesz és a szavazóik számára egyaránt, ha kiderül hogy van köztük egy meleg politikus."
Nem nekünk kellemetlen, hanem az ellenzékieknek kellemes. Annyira, hogy nem is bírják kivárni, hogy történjen egy-két coming-out, hanem saját maguk terjesztik alaptalanul azt, aminek a beigazolódására vágynak.
"Hiszen akkor hogyan is lehetnének egy hiteles keresztény-konzervatív párt?"
Sehogy. Aki ezek után is hiteles keresztény pártnak tartja őket, és emiatt szavaz rájuk, azt már semmi nem fogja eltántorítani. A többséget meg nem érdekli a keresztény bullshit, attól függetlenül nyomja az X-et.
„Ugyanolyan magánügy, mint az, ha valaki a saját neméhez vonzódik.
Amúgy imádom a macskákat, nekem is van egy.”
Nekem valahogy ez a két mondat egymás után nem tűnik a legjobb kombónak. Kimondod, hogy magánügy, aztán közzé teszed, hogy neked is van. Jó, nyilván ez egy anoním oldal, de szerintem a valóságban sem fogod visszafogni magad, ha a macskádról van szó és büszkén felvállalod, hogy macskád van. Na, ha ezt egy meleg tenné, akkor már egyből támadnák, hogy „reklámozza”.
"Nekem valahogy ez a két mondat egymás után nem tűnik a legjobb kombónak. Kimondod, hogy magánügy, aztán közzé teszed, hogy neked is van."
Igen, magánügy, vagyis az én dolgom, hogy macskát tartok. És ha úgy tartja kedvem elmondom másoknak, ha nem tartja úgy, akkor meg nem. És más ne ítélkezzen felettem amiatt, hogy macskát tartok, mert ez az én magánügyem.
"szerintem a valóságban sem fogod visszafogni magad, ha a macskádról van szó és büszkén felvállalod, hogy macskád van."
Persze, felvállalom és nem titkolom, hogy van macskám, de kényszeresen nem hozom szóba, nem is tud róla sem az összes kollégám, sem a közeliek.
"Na, ha ezt egy meleg tenné, akkor már egyből támadnák, hogy reklámozza."
Nem vagyok benne biztos. Ha egy normálisan kinéző és viselkedő meleg kijelentené, hogy "meleg vagyok" egy olyan beszélgetés során, ahol pl.: a párkapcsolatokról van szó, nem hiszem hogy támadás érné. Inkább azok a melegek irritálják az embereket, akik bzisan viselkednek: úgy öltözködnek, mint egy páva, affektálva beszélnek. Ők reklámozzák egyfolytában magukról, hogy bzik, de anélkül, hogy akár kijelentenék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!