Kik azok a meleg fideszes/kdnp-s politikusok, akikre Márki-Zay Péter utalást tett a Juhász Péternek adott interjúban?
Figyelt kérdés
Van köztetek valaki, akinek megbízható infoja van erről? Ha nem szeretnétek ide kiírni, akkor privátban is megírhatjátok. Nagyon kíváncsi vagyok :D2021. okt. 9. 12:19
2/11 anonim válasza:
Eltévesztetted a kategóriát, barátom:D
3/11 anonim válasza:
1es, hajjaj, követett egy transzit instán.... Én szeretnék hinni egy előremutató ellenzékben, de ha ilyesmikkel bszakodnak, ne csodálkozzanak, ha nem sikerül..
4/11 anonim válasza:
Hát elég nagy szégyen, ha többen is melegek köztük, amiről vannak titkos információk, tehát igazak, akkor ne hergeljék maguk ellen a melegeket, mert magukat teszik hiteltelenné...
5/11 anonim válasza:
Tudtommal Gulyás Gergely egyedülálló, pedig már kb. 40 éves, szóval elég gyanús a dolog.
Plusz még ott van a Szájer orgiát megrendező csávó, aki szintén tud 1-2 meleg Fideszest az EU Parlamentben.
7/11 anonim válasza:
Aztán ott van még Kocsis Máté is, aki minimum biszex. Pár éve volt is ilyen ügye, hogy nagy valószínűséggel meleg.
8/11 anonim válasza:
Dolgok, amik lefoglalják a népet, és így nem kell a fontos dolgokkal foglalkozni...
9/11 anonim válasza:
Az egyik fele a kipufogójába kívánja, őket hívják passzívnak, ilyen szájer. A másik fele kipufogot szeret kormolni, őket aktivnak hívják, ilyen sem jé n.
:D
10/11 anonim válasza:
Semmi vád csak ahogy hallottam azokat a bizonyos pletykákat: G.G S.ZS monogrammok 100 százalék.Lesznek még ott mások is de onnantól inkább találgatás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!