Szerintetek lesznek olyan hlyék az osztrákok hogy egy piti költségvetési szabálytalanság miatt hagyják megbuktatni Kurzot?
Ausztriában még megvan a demokrácia, tudom hogy magyarországon ez már meglepő, ha a kormányfő lemond mert kiderültek a huncutságai. :)
Nálunk max azt mondják hogy gyurcsány vagy brüsszel, azt máris el van intézve.
Én úgy tudtam, hogy nálunk a jobb oldal az egyetlen ahol a politikusok vállalják a következményeket és lemondanak.
A baloldalon botrányos hazudozások és rágalmazások után sem hajlandóak lemondani a politikusaik. Hogy Bérmálkozó Szent Ferenc választási csalásairól már ne is beszéljünk.
"Én úgy tudtam, hogy nálunk a jobb oldal az egyetlen ahol a politikusok vállalják a következményeket és lemondanak."
Igazad van, yachtos peti is lemondott, helikopteres tónika is. De abban igazad van hogy a mélykeresztény pedofil és a másik mélykeresztény homokos lmbtq tag lemondott. És ha már megint ferinél tartunk (akit szintúgy rühellek) miért nem számoltatta el 11 év alatt a szent jobboldalad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!