Mennyire titkos az előválasztás, baj lehet belőle ha elmegyek szavazni, úgy hogy minisztériumban dolgozom csoport vezetőként?
Figyelt kérdés
2021. okt. 8. 23:12
1/9 anonim válasza:
Regisztrálnak, de mitől félsz annyira? :)
2/9 anonim válasza:
Nem fogják Orbánéknak kiadni a listát nyilván.
3/9 A kérdező kommentje:
1. Szerintem fent megtudják valahogy nem biztos hogy sokáig dolgozhatok ott
2021. okt. 8. 23:17
5/9 anonim válasza:
Létezik az az összeg amiért valaki majd eladja a listát a fidesznek.
És a fidesznél ennek az összegnek a többszöröse is a rendelkezésre áll.
6/9 anonim válasza:
Mint a régi viccben.
Ki nyerte a ki tud többet a Szovetunióról vetélkedőt ?
Hát a CIA.
7/9 anonim válasza:
Én a helyedben nem kockáztatnam a jó állásomat egy szavazatert. Majd jövő áprilisban is tudsz szavazni.
8/9 anonim válasza:
Olyan orszagban akarsz elni ahol kirugnak mert ellenzeki vagy? Ha nem akkor tegyel a valtozasert es menj el szavazni, amugy meg nem nem adjak el az adataid, es amugy is mindent tudnak rolad ha akarnak, nem tudom halottal e a Pegasus ugyrol, de meg ilyen kem szoftver se kell alapvetoen hogy szinte barmilyen konnyen hozzaferheto adatot pl ellenzeki vagy, megtudjanak rolad.
9/9 anonim válasza:
Pontosan ezért kéne elmenned . Nem egy normális dolog, hogy egy embernek a politikai nézetei miatt kell félnie attól,hogy kirúgják.
Ha véget akarunk ennek vetni,akkor menjünk szavazni !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!