Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha Márki-Zay megnyeri az...

Ha Márki-Zay megnyeri az előválaszt, majd az Ellenéki összefogásnak több képviselője lesz, mint a Fidesznek?

Figyelt kérdés

Oké, az összefogás ígéretet tett, hogy akit a nép előválasztáson kiválaszt, azt jelölik majd miniszterelnöknek, tiszta sor. Tegyük fel, hogy ez Márki-Zay lesz.

Tegyük fel, hogy a választást is megnyeri az ellenzéki összefogás, de olyan módon, hogy szinte az összes nyertes képviselő DK-Jobbik színben fut be.

Mi van, ha nekik akkor fogja azt mondani a főnök, azaz Gyurcsány (és ez nem a Gyurcsány-fóbia, hanem ő a pártelnök), hogy fiúk, ha mi ilyen erősek vagyunk, ennyire nyerni tudtunk, akkor majd mi kiválasztjuk, hogy kit jelölünk miniszterelnöknek? Mert azt ki kell jelölni, ha nyer is az Összefogás, nem jár Márkinak automatikusan.

Vagy aláírtak valami papírt, hogy ezt nem teheti meg? Nincs apróbetűs rész?

Nem szeretném, hogy így legyen, de aki kicsit is ismeri Gyurcsány munkásságát, az tudja, hogy nem egy angyalka, ha érdekekről van szó.

2021. okt. 8. 20:47
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Esélyes forgatókönyv mivel Gyurcsány utálja Makizajt és fordítva is. Nem fogják hagyni kormányozni. Ha nem is egyből nem válasszák meg de teljesen ellehetetlenítik kvázi megpuccsolják.
2021. okt. 8. 20:52
 2/4 IV. KecskeShajt ***** válasza:
Van esélye, kérdés, mit lép rá Márki-Zay, valószínűleg elég nagy lenne az emberek felháborodása, szerintem az utcára tudná vinni őket.
2021. okt. 8. 21:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Ma én is ezen gondolkodtam, és emiatt úgy döntöttem, nem megyek el erre a minelnöki előválasztásra. Képtelen lennék felelősen szavazni. Én most már majd csak tavasszal megyek szavazni.
2021. okt. 8. 22:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Jogilag nem hiszem hogy lehetséges lenne nem őt inditaniuk. Egészen biztosan van róla papír. Viszont az elsőnek igaza lehet, hogy ellehetetlenitik.
2021. okt. 8. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!