Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobbikosoktól kérdezném azt hogy?

Jobbikosoktól kérdezném azt hogy?

Figyelt kérdés
Amennyiben elmentek az előválasztásra, MZP-re vagy Dobrevre fogtok szavazni? Ez a helyzet ami előállt hogy érinti a Jobbikosokat?
2021. okt. 8. 17:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
25%

Dobrev

MZP egy határozatlan szédelgő, azt sem tudja, merre van az előre

Szerintem ilyen vezetőre egyetlen országnak sincs szükség

Egy erős, határozott, célorientált miniszterelnökre van szükség, mert sok munka kell Magyarország rendbtételéhez, amihez MZP gyenge és nem is elég

2021. okt. 8. 17:34
 2/11 A kérdező kommentje:
Egyes köszi! Akkor a Jobbik végleg elásta a csatabárdot a Dk-val?
2021. okt. 8. 17:36
 3/11 anonim ***** válasza:
94%

Valazeg paktumot köthettek, vagyis szinte mindenki erről beszél, meg a kommunikáció is erre utal. Nem tudom, hogy a csatabárdot elásták-e vagy sem, mindenesetre nálam elásták magukat, az biztos. Az a párt, amelyik anno Gyurcsány ellen alakult, nekem ne magyarázza be, hogy most a Gyurcsánnyal való összefogásra volt szükség. Illetve, ha már mindenképp összefogás, legalább igyekezne összefogáson belül elhatárolódni tőle.

De amúgy totál rossz ennek az egész koncepciónak a felfogása. Értem, hogy Orbán ellen 1 v 1 kell, de a DK-t leginkább kiszorítani kellett volna ebből az egészből és leamortizáltatni, nem pedig elérni azt, hogy összefogáson belül a legnagyobb párttá váljon.

2021. okt. 8. 17:41
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Nehogy elhidd mar h jobbikosok Dobrevre szavaznak...

Amugy meg 1 het mulva meglatjuk nem kell tul izgulni.

Amugy kizartnak tartom, h Dobrev megverje 1v1ben MZPt.

2021. okt. 8. 17:49
 5/11 anonim ***** válasza:
0%

Egyértelműen Dobrevre fogok szavazni...

MZP már Jakabba is beleszállt. Ilyen köpönyeg forgatóra nincs szükség. Akkor marad Dobrev.

2021. okt. 8. 18:40
 6/11 anonim ***** válasza:

#3-nak:

" a DK-t leginkább kiszorítani kellett volna ebből az egészből és leamortizáltatni"

Próbáltátok, de besült a mutatvány. A DK-t elvi alapok tartják össze, és Gyurcsányt illetve Dobrevet gyakorlatilag személyi kultusz övezi. Minél több vagy erősebb támadás éri, annál erősebben állunk össze azzal szemben!

Mint azt az elmúlt évek is példázták, kikezdhetetlen. A határozatlanokra vadászhattok, de a DK-sokkal szemben megosztással próbálkozni igencsak kontraproduktív.

2021. okt. 8. 19:25
 7/11 anonim ***** válasza:
76%
Fideszes érdek Dobrev győzelme, mert támadható. MZP viszont semmivel sem járatható le, ezért alkalmas Orván ellen. Másrészről intelligens, Habsburgi elaganciájával mindenkit meggyőzött, arról hogy ő egy Igaz ember és még diplomatikus, úgyanakkor sokmindent tud az ellenfél gyengeségeiről pl homofóbia
2021. okt. 8. 19:31
 8/11 anonim ***** válasza:
0%

#7-nek:

Mondj már egy-két dolgot, amivel konkrétan Dobrev támadható!

De ne kezdj nekem itt "villázni" meg "Gyurcsányné"-zni, mert az már a fideszeseknek is a könyökén jön ki.

2021. okt. 8. 19:40
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Én nem a 7-es vagyok, de a Gyurcsány az pont egy nagyon nyomós ok, amivel támadható. Ezt meg kell érteni. Az egyébként ellenzéki szavazók egy része is inkàbb a kutyákra szavazna, mint Dobrevre, a bizonytalanokat meg esélytelen vele megnyerni. Függetlenül attól, hogy amúgy egy tanult, tehetséges, tapasztalt politikus nő.

2021. okt. 8. 19:47
 10/11 anonim ***** válasza:
71%
#8 akik kiábrándultak a politikából őket Dobrev nem tudja megszólítani a plakátok miatt, mindenhol ott volt. A kiábrándult fideszeseket sem tudja Dobrev megszólítani, mert ciki a férje miatt. Persze tudjuk, hogy valójában minden hazugság Gyurcsányról, de tíz év manipulációnak azért vannak eredményei.
2021. okt. 8. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!