Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak nekem van elegem Gyurcsán...

Csak nekem van elegem Gyurcsányból?

Figyelt kérdés

Nem, ez nem egy fideszes kérdés. Unom már hogy folyamatosan ő folyik a csapból. Ha ennek a töketlen, részeges vénembernek lenne annyi esze és észrevenné hogy egyetlen egy kapaszkodója van a fidesznek (ami nem más mint a Gyurcsányozás) akkor szedné a sátorfáját és elhúzna a büdösbe megfosztva a fideszt az egész gyülöletre épülő kampányától.

Van egy normális opciónk MZP személyében, de ez a szenilis öregember indítja drága Klárikát, aki ha megnyeri az előválasztást akkor nem hogy a 2/3 hanem a 4/5 is borítékolható Orbánnak.

Amíg ez a talpnyaló, szemkilövető el nem tünik a magyar politikából addig van esélye a fidesznek is. Válltig állítom ha most azonnal kivonulna Klárikával együtt, és only MZP maradna, akkor borítékolható az ellenzéki győzelem áprilisban, és talán jobb jövő elé néznénk.

Gyurcsány Ferenc jelenléte az ellenzéki szavazatokat minimum 10%-al csökkenti.

Fideszre szavaztam világ életemben, nem azért mert "de jó Orbán", hanem mert nem volt normális alternatíva. Most van. De Ferike miatt talán ez is megy a süllyesztőbe. Gratulálok az összes DK szavazónak (úgysem látják ezt a post-ot mert Szulejmánt vagy Izaurát néznek a nyúgdíjas klubban).

2021. okt. 8. 17:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Kérdező, ugyanezt érzem én is. De Gyurcsány soha nem fog elmenni, mert egy pszichopata, a feleségével együtt. Szerintem ezt nem a legnehezebb megállapítani... Nekik a hatalom mindennél fontosabb, ha igazán érdekelte volna őket a kormány és rendszerváltás, akkor pontosan ahogyan mondod "szedték volna a sátorfájukat" és elhúztak volna a büdös francba.

Nagyon, nagyon remélem, hogy MZP fog nyerni! Hívjatok mindenkit, nagymamát, nagypapát, mindenkit, aki már tud szavazni, hogyha teheti, akkor csakis Márki-Zayra szavazzon!

2021. okt. 8. 19:37
 12/13 anonim ***** válasza:
90%
A különbség Gyurcsány és Karácsony között az, hogy Karácsony félre tudta tenni a hatalomvágyat és a megalomániát a közös cél érdekében. Ezt nevezem respektnek. Gyurcsány erre már évek óta nem képes, pedig tudja nagyon jól, hogy ő miatta bűzlik az egész, és ő az egyetlen, aki miatt még mindig a Fideszre szavaznak.
2021. okt. 8. 19:39
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem Orbánból jobban.
2021. okt. 9. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!