Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak én nem értem Fideszesként...

Csak én nem értem Fideszesként, hogy Gyurcsány miért léptette vissza Karácsonyt?

Figyelt kérdés
Nem nagyon tudom miért kellett visszaléptetni. Ha marad akkor biztos Dobrev győzelem, így azért van esélye MZPnek. Gyurcsány miért akarja hogy MZP legyen esetleg?
2021. okt. 8. 13:03
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

#9 Ezt mondjuk egy évtizede, hogy gyurcsány nagyon ügyesen taktikázik és komolyan kell venni.

2004-ben azzal lett miniszterelnök, hogy a saját pártjában megpuccsoltatta a saját miniszterelnökét. Azóta is ott van a politika élén.

El tudod te képzelni hogy bárhol politikus maradhatott volna valaki ha csak a töredéke kiderül róla mint ami az őszödi beszédben elhangzott? Ehhez képest ma gyurcsány a legnagyobb ellenzéki párt vezetője, naponta ott van a parlamentben és ugyanúgy kioktatja Orbánt, mint a 2006-s vitájukban. hazudik reggel, éjjel meg este és nagyon ügyesen csinálja. Nagyon komolyan is kell venni!

2021. okt. 8. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!