Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarország miért áll ennyire...

Magyarország miért áll ennyire rosszul átoltottság tekintetében?

Figyelt kérdés

Egy időben még egész jól álltunk, tegnap néztem, hogy bizonyos országok pl Spanyolországban 80% körüli az átoltottság.

Ez valszeg annak köszönhető, hogy hiába mond bármit a Fidesz, az emberek számára hiteltelenek, nincs egyetlen olyan szakértő sem, aki nem lenne fidesz bérenc, és emiatt az emberek hinnének is neki? Vagy politikától független az egész?

2021. okt. 8. 11:05
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
30%
#10 Ráadásul ha visszamegyünk még a 2020 nyári, őszi időszakra, akkor meg ugyanazok akik idén tavasszal a Pfizer mellett álltak ki és a keleti vakcinák ellen hergeltek, azok még pont a Pfizer ellen folytattak kampányt azzal a szöveggel, hogy génkísérletet akarnak végezni az embereken. Hogy az mRNS vakcina még soha nem volt használva, senki nem tudja mik lesznek a hatásai stb. csak amikor az unióban megmondták nekik, hogy ezt kell támogatni, akkor váltottak és kezdték szidni a régi - vagyis hagyományos - módon készült vakcinákat és kezdtek ragaszkodni a Pfizerhez mindenáron.
2021. okt. 8. 12:27
 12/28 A kérdező kommentje:
10-11,mekkorat tudok hazudni, istenem. 😂😂Egyreszt, az ellenzék sosem azt kritizalta, leszamitva a Sinopharmot, amirol valoban kiderult, hogy hatastalan, hogy keleti vagy nyugati. Sőt! Ki is alltak az EU-ban a keleti vakcinaval oltottak kirekesztesevel szemben. Hanem azt kritizaltak, hogy eleg shady modon szerzett be a kormany tobb millio dokumentacio nelkuli vakcinat, amirol azóta sem született dokumentacio. Bezzeg nyugaton mindenkit be tudtak oltani nyugati vakcinaval. Szoval aki az egesz elbaltazasaert felel az partunk es kormanyunk.
2021. okt. 8. 13:15
 13/28 anonim ***** válasza:
31%
#12 Itt csak te hazudsz.
2021. okt. 8. 13:19
 14/28 A kérdező kommentje:
Gazdáid büszkék lehetnek rád 13.
2021. okt. 8. 13:26
 15/28 anonim ***** válasza:
26%
#14 Veled ellentétben nekem nincsenek gazdáim. Agyam és emlékezetem viszont van - az nálad hiányzik.
2021. okt. 8. 13:30
 16/28 anonim ***** válasza:
51%

"Szerintem egyik politikai pártnak sem kell fegyvert fognia az átlagember fejéhez, hogy beoltassa vagy ne oltassa magát."

vs.

"az is közrejátszik, hogy annak idején a baloldal folyton az oltások ellen uszított"

Csak én látom az ellentmondást?

2021. okt. 8. 13:53
 17/28 anonim ***** válasza:
51%

amúgy csak kérdezném, hogy tudsz mondani EGY konkrét esetet, amikor a "baloldal" az oltások ellen uszított?

ÁLTALÁBAN az oltások ellen?

Tehát mondjuk linkelj egy cikket, amiben az áll, hogy "Senki ne oltasson, mert..."? tudsz ilyet? Mert ha nem tudsz akkor te vagy a hazug!

2021. okt. 8. 13:55
 18/28 anonim ***** válasza:
50%

3 már bocs, de innen látszik az értelmi fogyatékod: ha én holnap feltalál8k egy gyógyszert a rákra, akkor egymást fogják taposni az emberek, hogy megvegyék, mert az az előnye, hogy gyógyítja a rákot, és ez elég motiváció.

Te meg most itt vered a nyálad, hogy azért kellene EGÉSZSÉGES embereket korlátozni, hogy beadassanak egy vakcinát, ami majdcsak jó lesz vmire. Neked fizetnek, vagy magadtól vagy hülye?

2021. okt. 10. 16:35
 19/28 anonim ***** válasza:
63%

18! A rák gyógyszerét akkor kapod, ha MÁR rákos vagy, nem?

A oltást meg azért kapod, hogy megelőzz valamit, érted a kettő közt a különbséget?

2021. okt. 10. 21:06
 20/28 anonim ***** válasza:
50%
19: éles ésszel megragadtad a lényeget. Akkor lefordítom a te nyelvedre is: az emberek jelentős rész feleslegesnek tartja az oltást, és világi balfasznak az oltottakat... és mégse esnek le a térképről. Vajon ha a pestis járna köztünk, akkor is így gondolnák? Hát ez igen nagy rejtély kalambó, van kedved kinyomozni?
2021. okt. 10. 22:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!