Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem gusztustalan, hogy az...

Nem gusztustalan, hogy az ellenzék a miniszterelnök homoszexuális fiát is bele kívánja vinni a kampányba?

Figyelt kérdés
Nem arról kellene szólnia a kampánynak, hogy Orbán Viktor gyermekei mit csinálnak, vagy hogyan élnek. Sem akkor, ha vállalkoznak, sem akkor ha valamelyikük esetleg azonos neművel létesítene párkapcsolatot.

2021. okt. 8. 10:21
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
82%
Nem, sőt, egy fideszestől az ilyen dicséret. :D A képmutatásotok a gusztustalan, ahogy martírkodtok, miközben a szátokból csak a fos jön. ^^
2021. okt. 8. 11:38
 12/28 anonim ***** válasza:
76%
Teljesen igaza van az itt pattogó fideszeseknek, a homoszexualitás magányügy! De akkor a pártotok ezt miért nem így gondolja?
2021. okt. 8. 11:41
 13/28 anonim ***** válasza:
2%

#13 "De akkor a pártotok ezt miért nem így gondolja?"

Ezt kitől kérdezed?

Mert a fidesz meg a kdnp ezt gondolja.

Miért is hozza be a közéletbe ezt a témát sorra az összes ellenzéki összefogásbeli párt? Tőlük kérdezd meg miért is nem tartják a magánügyeket magánügynek!

2021. okt. 8. 11:47
 14/28 anonim ***** válasza:
88%
A fidesz így gondolja? Te ezt el is hiszed? XD
2021. okt. 8. 11:54
 15/28 anonim ***** válasza:
51%

Nem terveztem hozzászólni de 13-as hozzászólása annyira meghatott és gondolkodni kezdtem ...

Mivel ma már a "meleg" és a homoszexuális egy kategóriában van az LMBT-vel jogosan merül fel a kérdés, hogy ha magánügy a szexuális és nemi identitás (ahogyan szerintem is magánügy) akkor például a transznemű emberektől miért vették el a jogot, hogy nemet és nevet váltsanak? Ha annyira magánügy (és csinálják csak a négy fal között) akkor miért teszik ki őket kötelező szinten olyan megaláztatásoknak és helyzetnek ahol magyarázkodniuk kell, nyilvánosságra kell hozniuk, hogy ők transzneműek dohányboltban, postán, közúti vagy tömegközlekedési igazoltatáskor, vagy bármi jogi helyzetben amikor a személyi igazolvány előkerül?

2021. okt. 8. 11:55
 16/28 anonim ***** válasza:
2%

#16 Senki nem tiltotta meg senkinek a nemváltást.

Nemet NEM LEHET váltani, az biológiai képtelenség, lehetetlen.

Szimplán a jelenlegi törvények nem teszik lehetővé egy hormonkezelés és plasztikai műtét következtében az illető külsejének változását lekövetni a neve megváltoztatásával.

Mivel akármit is tesz valaki a külsejével, akkor is férfi marad ha annak született vagy nő marad ha annak született, így a nevét sem kell megváltoztatni a másik nem nevére, ahogyan nem kerülhet be hazugság az irataiba.

A mentális problémákat nem hivatalos dokumentumok átírásával kell kezelni!

Eddig azt nyomtátok, hogy mindenki fogadja el magát olyannak amilyen és ne akarja hogy a társadalom bármit ráerőltessen. Hogy a társadalmi nemnek nincs köze a valódi nemhez és nem a külsőségek, viselkedési szokások vagy a ruhaviselet, hajhossz kell hogy eldöntse ki nő és ki férfi. Akkor ez mitől változott meg hirtelen?

Ha egyszer nem létezik olyan, hogy milyennek kell lennie egy nőnek, hogyan kell viselkednie, öltöznie, milyen munkát kell végeznie, hogyan kell a családban betöltenie a szerepét - akkor mégis miért lenne valaki nő attól, mert levágatja a f@rkát és műmellei lesznek meg kirúzsozza a száját?

Nem lesz tőle nő, csak egy megcsonkított szerencsétlen férfi lesz aki nem volt képes elfogadni magát olyannak amilyen és a társadalmi divat hatására belement egy visszafordíthatatlan műtétbe.

2021. okt. 8. 12:10
 17/28 anonim ***** válasza:
87%

16)

"Nemet NEM LEHET váltani, az biológiai képtelenség, lehetetlen."

Ez így van. Biológiai nemet nem lehet váltani. De az én személyi igazolványomban nem biológiai nem szerepel hanem szimplán nem. Ami ugye lehet társadalmi nem is. Valószínűleg nem véletlen, hogy nem "pénisz" meg "vagina" van odaírva.

"Szimplán a jelenlegi törvények nem teszik lehetővé egy hormonkezelés és plasztikai műtét következtében az illető külsejének változását lekövetni a neve megváltoztatásával."

Eddig megengedte, és nem volt belőle semmi baj. Akkor most mi a baj? Miért jobb, hogy egy szőrös mély hangú tesztoszterontól túlfűtött ember-t Annamáriának hívnak (ami érzékelhetően nem illik a külsejéhez) mintsem teszem azt Bélának?

"Mivel akármit is tesz valaki a külsejével, akkor is férfi marad ha annak született vagy nő marad ha annak született, így a nevét sem kell megváltoztatni a másik nem nevére, ahogyan nem kerülhet be hazugság az irataiba."

Lásd előző válaszaim, abban szerintem mindenre kitértem már.

"A mentális problémákat nem hivatalos dokumentumok átírásával kell kezelni!"

A transzneműség nem mentális betegség, a nemi diszfória a mentális probléma forrása amelyre a jelenlegi orvostudomány szerint a társadalmi és orvosi tranzíció az egyetlen megoldás, "gyógymód". Ha lenne egy varázstabletta valószínűleg azt ajánlanák az orvosok. A társadalmi tranzíció egyik alapkelléke pedig, hogy az azonosult nemként él az adott ember beleérve a nevet és nemet is.

"Eddig azt nyomtátok, hogy mindenki fogadja el magát olyannak amilyen és ne akarja hogy a társadalom bármit ráerőltessen. Hogy a társadalmi nemnek nincs köze a valódi nemhez és nem a külsőségek, viselkedési szokások vagy a ruhaviselet, hajhossz kell hogy eldöntse ki nő és ki férfi. Akkor ez mitől változott meg hirtelen?"

Erről eddig én még nem hallottam egy LMBT vagy transz embertől sem. Vagy egy barlangban élek, vagy mindenki hazudott nekem :(

"Ha egyszer nem létezik olyan, hogy milyennek kell lennie egy nőnek, hogyan kell viselkednie, öltöznie, milyen munkát kell végeznie, hogyan kell a családban betöltenie a szerepét - akkor mégis miért lenne valaki nő attól, mert levágatja a f@rkát és műmellei lesznek meg kirúzsozza a száját?"

De sajnos a mai világban létezik olyan társadalmi szinten, hogy milyennek kell lennie egy nőnek, sőt az esetek nagy részében még az is kivetnivaló ha valaki nem a neme szerint vállal munkát. Egyik szaktársamat addig csesztették egyetemen mert férfi létére könyvtáros akart lenni amíg elment a kedve és abbahagyta az egyetemet. Hiszen, idézem "Egy könyvtáros az nő, nőknek való szakma" - Egy egyetemi tanár.

Mellesleg a péniszét nem "levágja" (sőt az sem biztos, hogy műtéten esik át) a mellei pedig hormonoktól nőnek meg, nem feltétlenül mű mellekről beszélünk. Az pedig, hogy szerinted kirúzsozza a száját egyértelműen bizonyítja, hogy szerinted is a nő rúzsozza a száját (társadalmi nem, nemek közötti különbségek, társadalmi elvárás....)

"Nem lesz tőle nő, csak egy megcsonkított szerencsétlen férfi lesz aki nem volt képes elfogadni magát olyannak amilyen és a társadalmi divat hatására belement egy visszafordíthatatlan műtétbe."

Sokszor mérlegelni kell, hogy a fizikai egészséget, vagy a mentális egészséget tartjuk fontosnak, miből éri meg feláldozni, hogy a kettő egyensúlyban legyen. Társadalmi divat hatására pedig végképp nem tud belemenni semmi visszafordíthatatlan műtétbe (sőt még visszafordítható hormonkezelésbe se) mert legelső alkalommal megbukik a pszichológiai vizsgálaton ami kötelező.

2021. okt. 8. 12:30
 18/28 anonim ***** válasza:
3%

#17 "De az én személyi igazolványomban nem biológiai nem szerepel hanem szimplán nem."

Mivel csak egyféle létezik, vagy férfinak születtél vagy nőnek, így a személyi igazolványodban is csak ebben az értelemben szerepelhet.

Olyan nincsen, hogy születésedkor beleírják férfi vagy, a nemváltás lehetetlen biológiailag, de aztán mégis mást írnak már be az igazolványodba. Ha születéskor férfi volt a nemed és annak megváltozása lehetetlen, akkor az ott is marad megváltozatlanul. Nem bonyolult ám ez, csak nem szabad közben elhinni hülyeségeket, mert most divat!

"Valószínűleg nem véletlen, hogy nem "pénisz" meg "vagina" van odaírva."

Valóban nem véletlen, mivel ezek csak egyes nemiszervek nevei és pont akkor lehetne más nemet beírni az igazolványba, ha a születésedkor ez lenne csak ami eldönti, hogy férfi vagy női nemhez tartozol-e. Ez kb. olyan szintű mintha azt hinnéd azért írják be egy újszülöttnek hogy fiú, mert kék volt a karján a névkártyája és nem rózsaszín.

"Eddig megengedte, és nem volt belőle semmi baj. Akkor most mi a baj? Miért jobb, hogy egy szőrös mély hangú tesztoszterontól túlfűtött ember-t Annamáriának hívnak (ami érzékelhetően nem illik a külsejéhez) mintsem teszem azt Bélának?"

Nagyon sok törvény van ami előtte még nem létezett vagy nem úgy létezett. Pl. a nők szavazati joga sem létezett 1919 előtt, pontosabban a választójogról szóló törvény szerint csak a férfiak szavazhattak. Ez a törvény sem volt jó, megváltoztatták. Volt egy rossz törvényünk amit megváltoztattak mert rájöttek, hogy rossz. Ez a törvényalkotás döntő többsége a parlamentben. Az embereknek pedig joga van tudni Béláról, hogy Annamáriának született. Mivel ezt tudtommal nem kell szégyellni, senki nem tehet arról ha nem jó testben születik vagy valamilyen testi, lelki fogyatékossága, problémája van, nem tudom mi oka lenne Annamáriának arra, hogy magát hivatalosan Bélának neveztesse - hacsak nem az hogy be akarná csapni a környezetében élőket. De ugye azért van a prájd meg a büszkeség napi/heti/havi sok kiállás, hogy mindenki büszkén felvállalja a másságát és az emberek ne legyen kirekesztőek, nem? Hogyan ne legyek kirekesztő ha nem is engeded tudnom, hogy kit/mit nem kellene kirekesztenem mert meghamisítod a nevét és a valódi nemét?

"A transzneműség nem mentális betegség, "

Ahogy olvashatod a szövegemben nem is neveztem betegségnek. Mentális PROBLÉMA. Az. Az illető nem képes elfogadni magát olyannak amilyen. Ebbe beletartozik az is hogy bár ő Annamáriának született női nemi szervekkel, mégis férfinek érzi magát. Ha ezt képes lenne elfogadni, nem lenne ez a helyzet számára mentális probléma, akkor nem akarná magát másnak nevezni, jobb esetben nem akarná mássá átműttetni.

"A társadalmi tranzíció egyik alapkelléke pedig, hogy az azonosult nemként él az adott ember beleérve a nevet és nemet is."

Nem. Ez egy könnyebb megoldás, a társadalom kibújik a felelősség alól és a hülyére ráhagyja hogy hülye. Attól mert ő maga másnak érzi magát, legyen az egy férfinél hogy nő, de éppen így érezhetné magát sárkánynak vagy helikopternek is, a többieknek még meg kell maradni normálisnak és nem kell ráhagyni, hogy jó, akkor legyél helikopter. Mert nem az csak annak hiszi magát.

"De sajnos a mai világban létezik olyan társadalmi szinten, hogy milyennek kell lennie egy nőnek, sőt az esetek nagy részében még az is kivetnivaló ha valaki nem a neme szerint vállal munkát. "

Nem, nem létezik. Nő vagyok, harminc éve mérnök és mindig is úgy és azt tekintettem nőinek amit én magam akartam. Éppen úgy tekintem a saját női szerepem részének azt hogy füvet nyírok vagy tapétázok, ahogy a férjem a saját férfi szerepének, hogy főz vagy vasal. Ez csak elhatározás kérdése ma már és nem a társadalom dönti el hanem az egyén.

"Sokszor mérlegelni kell, hogy a fizikai egészséget, vagy a mentális egészséget tartjuk fontosnak, miből éri meg feláldozni, hogy a kettő egyensúlyban legyen. "

NEM!

A kettő csakis együtt tud működni és attól mert valaki beleavatkozik hormonokkal vagy műtéttel a teste KINÉZETÉBE még nem fog javítani a mentális állapotán, maximum elfedi vele. Számtalan bizonyíték van erre azok között akik sorozatosan végeztetnek plasztikai műtéteket de soha nem érzik magukat eléggé szépnek, ahogy abban is, hogy mennyire magas az öngyilkosságok aránya a nemátalakító műtéten átesett emberek körében.

Ez az lmbtqxyz egy most divatos termék amit reklámoznak, hozzá sok vevőt próbálnak generálni, mert hatalmas üzlet van benne. De éppen úgy le fog csengeni, mint minden más hasonló őrület is lecsengett és átveszi a helyét a következő butaság, amihez megint másra kell manipulálni az embereket hogy vegyék. Csak ennek a kampánynak hatalmas számban lesznek áldozatai a gyerekek és ez az amit meg kell állítani!

2021. okt. 8. 12:57
 19/28 anonim ***** válasza:
81%

Egyáltalán nem erről szól a kampánya, az intézkedéseiknél, amiket pl az előválasztási vitában közöltek, nem jött szóba Orbán Gáspár helyzete. Egyedül Márki-Zay egyszer azt említette meg, hogy nem kéne Orbánnak a melegek ellen embertelenül viselkedni, úgy hogy a fia is homoszexuális. De ti narancspártiak mindig kiforgatjátok mindenkinek a szavát és nagy feneket kerítetek az ilyen apróságoknak, még egy ilyen hiteles, tisztességes embernél is, mint az MZP.

Ezzel ellentétben a Fidesz azzal kampányol minden választás előtt, hogy egy ellenségképet állít fel, és mindenféle rágalommal látja el őket. Például ilyen most a Stop Gyurcsány Stop Karácsonyos kampány, illetve a már baromi idegesítő Gyurcsány-show, ami már ironikus, mert egyrészt MZP és Karácsony azért fogott össze, hogy ne Dobrev, azaz Gyurcsány férje legyen az előválasztás nyertese, illetve Karácsony, "Gyurcsány bábja" visszalépett... Így most MZP-t is össze fogják Gyurcsányozni a következő irritáló hirdetésen?

Jah bocsánat persze, ez mind a Gyurcsány terve... A globális felmelegedés, és az Afrikai éhezés is nyilván neki köszönhető (:

2021. okt. 8. 13:19
 20/28 anonim ***** válasza:
0%

#19 Akkor most megkérlek, hogy te is számold össze kérlek hány különböző médiaszereplését mutatták meg ebben a rövid videóban MZP-nek amiben éppen b@zizik!

Nekem ez 6 külön alkalom volt folyamatában az elmúlt 2 évben. És ez csak egy 2 perces kis videó.

https://www.youtube.com/watch?v=1Msdi26Ycu0

2021. okt. 8. 13:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!