Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az LMBTQ egy békés mozgalom?

Az LMBTQ egy békés mozgalom?

Figyelt kérdés

2021. okt. 7. 23:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
69%

Kedves kérdező! LMBT ember vagyok, duplán is. Megjegyeznék pár dolgot:

1) Az LMBT mozgalom az elfogadásról és a szeretetről szól

2) Én szeretem a keresztényeket. Sőt vallástól, bőrszíntől és egyéb megkülönböztetés nélkül szeretek mindenkit aki nem adott okot arra, hogy ne így legyen.

3) Nem muszáj velem egyet érteni. Én elmondom az én véleményemet, te a te véleményedet majd ha ezek a vélemények egymással szembe mennek akkor saját logikai gondolatainkat alátámasztjuk. Ha nem jutunk dűlőre (ami esélyes) akkor pedig megyünk tovább saját utunkon. Én biztos, hogy nem fogok megharagudni rád, amiért nem értesz velem egyet.

4) SOHA életemben nem mondtam senkire sem azt, hogy náci, sem azt, hogy homofób. SOHA!

5) Én minden alkalommal, ha valakivel vitába szállok megpróbálok tájékozódni mind a két oldalról. Megismerni azt, hogy miről is beszél a másik fél. Enélkül nem is lehet értelmes beszélgetést folytatni. Szóval a kétpólusos gondolkodás szerintem nem teljesen illik ide.

6) Majd a kérdésemre is válaszolsz azért? :(

2021. okt. 8. 14:15
 12/15 A kérdező kommentje:

11 ez valóban így lenne helyes, csak nem igaz.

Elhiszem, hogy te nyitott vagy más álláspontokat, de a mozgalmadra ez a legkevésbé sem jellemző.

A kérdésedre azt hittem válaszoltam, de ha nem akkor írd le kérlek mégegyszer, hogy mire vársz választ.

2021. okt. 8. 14:19
 13/15 anonim ***** válasza:
77%

"Aki azt hozza fel amúgy, hogy nem gyújtogatnak autókat a melegek (lol) annak jelezném, hogy a nácik komcsik se úgy indultak"

Aha aki a nacikhoz hasonlitja a melegeket az nem homofob. En kerek elnezest!

"Te csak azt szereted, aki egyetért veled, aki a te definíciód szerint elfogadó. Mindenki más homofób és náci."

Hat annak aki masok szexualis iranyultsagat nem tudja elfogadni annak az allaspontjat nem fogom megerteni. Mert az hogy vki meleg az nem fogja meghatarozni hogy jo vagy rossz ember, csak a gyulolkodok gondoljak igy.

2021. okt. 8. 14:24
 14/15 A kérdező kommentje:
Azért megint gyorsan kiderült, hogy mindenben igazat beszéltem.
2021. okt. 8. 14:36
 15/15 anonim ***** válasza:
Lehet hogy TE elhiszed hogy igazat mondtal csakhogy ez nem igy van.
2021. okt. 9. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!