Karácsonynak a Momentum kihátrálása adta meg neki a kegyelemdöfést?
Figyelt kérdés
Azért elég sok pénzt tett bele a kampányába és a nyugati mainstream szemében rendkívűl hangzatos zöld ígéretei neki voltak a leghangsúlyosabbak. Mindenképp preztízsveszteség, mert a fővárosi értelmiség őt preferálta, nem tudom ezután mennyire súlytalanodik el.2021. okt. 7. 20:56
1/5 anonim válasza:
Fővárosi értelmiség? Dehogy preferálja. Takarodjon el a BP éléről is. Alkalmatlan a városvezetésre. Nézd meg miyen a főváros állapota. De biciklisáv legyen, közlekedni meg nem lehet. Mit tenne ő a parlamentben? Eltévedne.
2/5 anonim válasza:
Választást vidéken lehet nyerni, erre tökéletes példa volt az első kör. KG-re szavaztam, baromságnak tartom a kérdező meg persze a krumplis első kommentelő "érveit" is, de ez a valóság.
MZP 20 millióból összerántott egy olyan eredményt, ami KG 300+ milliós kampányéval vetekedett. Nem ideális, hogy egy ennyire felépítetlen embert kell csatába küldeni, de ez van és most rá kell fogadni, mert Dobrev tényleg esélytelen lenne jövőre.
4/5 anonim válasza:
#3, nem pár hónapos távlatban természetesen. Az lett volna a legszerencsésebb, ha a mostani előválasztás 2018-ban zajlik le...
Mucsajröcsöge-alsópusztára ennyivel később ér le a nem közpénzből működő állampropaganda.
5/5 anonim válasza:
Szerintem valamelyest már elege lehetett ebből a hatalmi harcból. Pedig ő lett volna a legjobb, szerintem. Viszont valamelyest lesz azért hatása a kormányzásra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!