Az Ellenzéki Összefogás programjában miért nem szerepel az olvasás népszerűsítése?
Kedves kérdező, a választ már megkaptad de leírom itt is. Azért mert a politikának semmi köze az olvasás népszerűsítéséhet. Ugyan úgy, ahogy a halak lelki állapotával sem foglalkoznak.
Ha az emberek többet olvasnának az nem azt jelentené hogy jobban meggondolnák hogy kire szavazzanak. Szóval a fideszes majmok csak a saját hülyeségüket írják.
És így is nagyon sokan olvasnak.
De még 1x nem a politikusok feladata.
11
De igen, a politika feladata az olvasás népszerűsítése, hiszen pont az ellenzék hangoztatja, hogy mennyire nem tudunk semmit a világról, mi pórnép demokraták, és virágnyelven közlik, hogy mennyire hülyék voltunk 2018-ban is.
De egy ilyen programot én is támogatnék, mert akkor az a rengeteg "haladó" csicska Jancsi rájönne, hogy az agyunk gondolatok előállítására is képes.
De még egyszer: a politika feladata a gondolkodásra ösztönzés, ha tetszik ha nem 2 narkós haladás között.
11 hogy a fenébe lenne már a politika feladata?
A politikának a nemzeti és nemzetközi érdekek képviselete, az országunk irányítása és fejlesztése és az ország működésének fenntartása a feladata. Persze ezt lehet bontani kisebb dolgokra illetve lehet hogy kihagytam valamit, de az olvasás népszerűsítése az nem feladata. Egy autószerelőnek sem kell foglalkozni a virágkötéssel.
Amúgy meg ha mindenképp azt akarod bizonygatni hogy az ellenzék sz@r mert nem foglalkozik az olvasás népszerűségével, akkor jelenlegi nagyrabecsült Döbrögiről mi a véleményed, aki azzal sem foglalkozik ami tényleg a feladata lenne?
Ui csak te voltál hülye 18 ban én nem
Látom nem érted, hogy miért a politika feladata, de elmagyarázom, teljesen egyszerű módon:
Az állami költségvetésből vagy hozzájárulásból épülnek pl könyvtárak, bővül az állományuk, újítják fel őket, de gondolom ilyenről még nem hallottál, ami nem lep meg. Kik határoznak erről? a politikusok. Tehát az első lépés az olvasottság növelése felé megvan. De egy nagyobb kampány hiányzik hozzá a legtöbb esetben.
Ha már az olvasottságnál tartunk, akkor a kérdés nem a Fideszről szól, hanem az ellenzékről, és azon belül is arról, amit a kérdező feldobott.
Uff nagyon fárasztó vagy.
Ilyen érvekkel nem tudok vitába szállni.
Ne haragudj kedves "fogalmam sincs a politikáról és még reklámozom is" hogy egyáltalán regisztráltam erre az oldalra.
Javasolnám hogy ezentúl a kőművesek, akik megépítenek egy házat, a megépített ház mindenkori lakóit bíztatniuk kelljen a szaporodásra. Mert hát ők építették a házat amiben laknak.
Ha még így sem érted, ne fáradj a válasszal.
15
Aki kitalálta, hogy épüljön könyvtár, annak kell népszerűsíteni. Nem a kőművesnek akit felkértek egy megrendeléssel, hogy húzzon fel falat.
De ne ragozzuk tovább.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!