Ellenzéki szavazók közül vannak tényleg akik azt hiszik, hogy most választások vannak és nem csak egy előválasztás?
Figyelt kérdés
Ma reggel a boltba világosítottam fel két idősebb hölgyet akik vitatkoztak Dobrev Klára kapcsán, hogy neki kell nyernie nem Karácsonynak és, hogy október végére már ő lesz a miniszterelnök ezért mennek szavazni jövő héten. Nem bírtam ki és mondtam nekik, hogy ez csak egy előválasztás és nem lesz még leváltva Orbán, az egyik csendben maradt de a másik fröcsögve kelt ki magából, hogy milyen hülyeségeket beszélek és "takarodj innen orbánodhoz" kiabálással folytatta. Nem tudom a mondandómban hol jött fel, hogy fideszes lennék, de azért elég érdekes, hogy ennyire elvakultak a DK szavazók, tisztelet a kivételnek.2021. okt. 7. 17:56
2/8 anonim válasza:
Biztos vannak ilyen ostobák. Mint ahogy a stop karácsonyt is volt aki azért írta alá, mert azt gondolta, hogy lesz valami következménye.
4/8 anonim válasza:
Nagy pofáraesés lesz az öreglányoknak, hogy Dobrev megnyerte a választást októberben, aztán mégis Orbán fog nekik boldog új évet kívánni.
6/8 anonim válasza:
Dehogy nincs következménye, stoptáblára gyűjtenek a Szemlőhegyi/Vérhalom sarkon, mert csak egy háromszög van. Álljon csak meg az кurva kisbusz meg a Gyurcsány is rendesen. Egymillióan a stoptábláért!
7/8 anonim válasza:
Ohh, rengeteg buta ember van minden táborban. De nem csak itt, más országokban is, ez egy velejárója az emberiségnek. Remek példa erre a 2. fordulós visszalépések gondolata, ahol azt vágták a jelöltekhez, hogy a "győztes" mögé kellene beállni, nem őt kellene megfúrni. Pedig semmiféle győztesről nincs szó, egész egyszerűen az első fordulónak lett egy eredménye, ami a másodikban teljesen felborulhat.
Ezzel együtt kell élni, az ilyen embereket soha nem fogod tudni meggyőzni semmiről. Az oktatás fejlesztésével talán vissza lehetne szorítani a tudatlanságot, de ehhez olyan kormány kell, amelyik nem gyűlöletkeltésre építi a kampányát, hanem egy jobb országot akar építeni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!