Ja, bocs, most olvasom, hogy Karácsony erre nem hajlandó, Péter pedig nem fogja feladni (szerencsére). Szerintem MZP csak akkor lépett volna vissza, ha a közvéleménykutatásokon Karácsony dominált volna, márpedig ez nem így volt. Karácsony csak azért sem akar visszalépni, pedig így tuti Dobrev fog nyerni...
2021. okt. 7. 10:38
13/23 anonim válasza:
Szombatig mér történhet valami, az biztos, hogy Dobrev lenne a legrosszabb választás, mert túl közel áll Fletóhoz.
2021. okt. 7. 10:39
14/23 anonim válasza:
Visszalépni valószínűleg már egyik sem fog, mindkettőnek arcvesztés lenne, Karácsonynak végképp, mivel ő nem ígérgetett visszalépéseket..
Az egyetlen megoldás, ha nem akarunk Klárit el kell menni és szavazni..
Ha mégis Klári nyer akkor maradt a közös cél Orbán leváltása.
2021. okt. 7. 10:41
15/23 anonim válasza:
Magyarországon két dolgot kell megszüntetni, az egyik Orbán, a másik pedig Gyurcsány.
Na most elég szarul állunk, ha Gyurcsány vezet. Az emberek komolyan nem látják, hogy már egy évtizede Orbán-Gyurcsány harc folyik? A Fidesz propagandája igazán átírhatná a Gyurcsányshow-t OrbánGyurcsány-showra.
2021. okt. 7. 10:42
16/23 anonim válasza:
Amúgy én már kezdem azt hinni, hogy kell egy jó nagy büdös pofon a magyaroknak, hogy csak azért is nyerjen a DK, és szívjuk meg megint, hogy aztán már végképp eltakarodjanak a pöcegödörbe.
2021. okt. 7. 10:43
17/23 A kérdező kommentje:
"Magyarországon két dolgot kell megszüntetni, az egyik Orbán, a másik pedig Gyurcsány."
Reálisan látod a helyzetet, de akkor azt is tudnod kell hogy ez a tengely csak akkor fog megszűnni az országba, ha ez a két ember megpatkol.
2021. okt. 7. 10:43
18/23 anonim válasza:
9# es ...de nem lép vissza egyik sem, főleg Karigeri nem!!
2021. okt. 7. 10:45
19/23 anonim válasza:
17: én is pont azt mondtam valamelyik nap a páromnak, hogy minden tiszteletem, de rendszerváltás már csak akkor lesz Magyarországon, ha Orbán megpatkol. Bár még az sem garancia, mert ott van a KDNP.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!