A jobboldalaik miért gondolják azt, hogy az átlagos vagy átlag alatti fizetéssel rendelkező emberek lusták, munkakerülők, ingyenélők?
A kérdező egy troll, aki most arra veri, hogy az álomvilágában a nyíltan internacionalista baloldal a "hazafias", a jobb oldal meg nem, de megindokolni nem tudja.
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__11..
Akinek van idegrendszere szórakozzon rajta...
Tényleg ilyenek?
Fújj.
Eddig azt hittem, hogy én jobboldali vagyok, de akkor lehet, hogy nem is.
Na mindegy legközeleb leköpöm a tükörképem, ha meglátom a tükörben.
#1 Az indoklást láthatod. A jobboldal csak a leggazdagabbak érdekeit szolgálja ki, a társadalom egészének az érdekei helyett.
Ja, és az internacionalizmus nem zárja ki a hazafiságot (és egyébként sem minden baloldali internacionalista, sőt, az egykori gyarmatokon kifejezetten nem). Ha minden embernek jó, a magyar embereknek is jó (lásd a világszerte bevezetendő minimum társasági nyereségadót). Szóval ezen még dolgoznod kell. ^^
"Ha minden embernek jó, a magyar embereknek is jó (lásd a világszerte bevezetendő minimum társasági nyereségadót)."
Na halljuk az agymenésed... Miért is lenne nekünk jó, hogy egy csomó cég innen elmegy és nem nekünk fizet adót? Netán jó öreg balos eszme, hogy mindenkinek koldustarisznát!?
", és az internacionalizmus nem zárja ki a hazafiságot"
Két lovat nem lehet megülni egyszerre, hacsak nincs akkora segged, de a sok szarság alapján, ami kijön belőled, neked még lehet is..
"az átlagos vagy átlag alatti fizetéssel rendelkező emberek lusták, munkakerülők, ingyenélők?"
mert az ő munkájuk gazdagítja őket, de nem eléggé, a lusta bagázs nem termel eleget, ostoros hajcsárt közéjük! :-D
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__11..
Tessék, megírtam a saját trollkérdésedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!