Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok Márki-Zay Péter...

Mit szóltok Márki-Zay Péter kijelentéséhez?

Figyelt kérdés

"Ha nem sikerül meggyőznöm Karácsony Gergelyt, hogy lépjen vissza az én javamra, én lépek vissza az ő javára."

Ezek szerint mégiscsak Orbán vs. Karácsony vagy Orbán vs. MZP lesz 2022-ben?

Akkor Orbán csomagolhat... sokkal többen akarnak változást mint akik nem, és már nem lesz Gyurcsány sem a képben.

2021. okt. 5. 22:02
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

[link]

Lesznek majd szép üzbeg asszonyaitok, menjetek! :D

Egy jég hideg tátra tea jöhet, mester :)

2021. okt. 5. 22:21
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Márki-Zay nekem szimpatikus volt, de nálam ezzel a visszalépésen való tipródással elásta magát, most már szarok az egészre, bekaphatják mind, én a Kétfarkú Kutyapártra fogok szavazni.
2021. okt. 5. 22:37
 13/22 anonim ***** válasza:
56%
Elmentem a kérdést, hogy a választás után a képedbe röhöghessek kérdező.
2021. okt. 5. 22:45
 14/22 anonim ***** válasza:
nem kell elmenteni, ő is nevet magán, ellenben vannak tényleg komolyan elvakult emberek, na belőlük én is elraktároztam egy-kettőt:D
2021. okt. 5. 22:58
 15/22 anonim ***** válasza:

Az egyik DK politikus már kiakadt a két okostojás kavarásán és elmondta a frankót. Mivel a DK nélkül a béka segge alatt lenne az összefogás, nehogy már ez a két mitugrálsz ossza majd az észt.

Ha egyáltalán sikerül a kormányváltás akkor is a DKsok lesznek a legtöbben a parlamentben és majd ők megmondják hogy hogy legyen. A többiek meg örüljenek annak hogy nincs orbán.

Ebből kifolyólag az a banda kerül vissza a hatalomba aki az előző kormány alatt is gyurcsányt szolgálta. Na ennyit a korrupció elleni harcról.

2021. okt. 5. 23:04
 16/22 A kérdező kommentje:

Vicces, hogy akárhogy vergődtök, MZP döntésével végleg elszállt minden esélyetek :D

Szerintem nézegethettek Üzbegisztáni jurtákat, ingatlan.üz

2021. okt. 5. 23:06
 17/22 anonim ***** válasza:
Meg kell érteni, hogy a DK egyedül bedarálja a Fideszt, senkire sincs szüksége.
2021. okt. 6. 01:42
 18/22 anonim ***** válasza:
A látszatot fenn kell tartani!
2021. okt. 6. 08:21
 19/22 anonim ***** válasza:

"Meg kell érteni, hogy a DK egyedül bedarálja a Fideszt, senkire sincs szüksége."

Ha ez igaz lenne messze elkerülnék az összefogást. Megnyernék a választást, és maximum a 2/3 érdekében összeállnának valakivel.

De ők most azért dolgoznak hogy a teljes összefogás össze tudjon hozni egy szimpla többséget.

2021. okt. 6. 19:49
 20/22 anonim ***** válasza:
Jó így majd egy év után visszaolvasni a kérdező kommentjeit. :D
2022. nov. 1. 13:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!