Az MSZP-nek mennyi most a támogatottsága? El fognak tűnni végül?
10.
A "Jobbik"-nak semmilyen önálló értékrendje sincs 2-3 éve (utoljára a '18-as választások előtt volt karakán, a többiekétől független véleménye, hozzáállása). Ha ezek bejutnának, a nagyjából saját véleménnyel rendelkező LMP pedig nem, az a demokrácia újabb vicce lenne az eddigi pár tucat eset mellé.
Nem értékítéletet mondtam. Csak hogy szerintem a 2019-es EP-választás óta az LMP nem erősödött vissza, a Jobbik pedig nem gyengült tovább.
17.
Rendben, értem mire gondolsz ezek alatt, de ez számomra megint csak azt a tényt erősíti, hogy a országgyűlési választások magyar formája nem ér semmit (és már sokszor láthattuk, hogy valóban nem, lásd '94-es nagy összeborulás két addig egymást utáló párt között, '98-ban szintén ez történt, máskor pedig sunyi, valódi támogatás nélküli pártocskák is beevezhetnek mindenféle "összefogások" keretein belül /MLP, KDNP, Párbeszéd stb./) és undorító az, hogy egy elvek és vélemény nélküli bohóctársulat bejuthat úgy, hogy egyik-napról-a-másikra köpönyeget forgattak és jelenleg a DK szatellitpártjaként üzemelnek, az ő kottájukból játszanak, önálló vélemény és hozzáállás pedig nincs.
Ettől még a Munkáspárt, Miép, FKGP stb. is különbek, mert bár szar ideológiákat követnek, de legalább önállóan és markánsan, akkor is, ha cserébe veszítenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!