Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért félnek ennyire a fidesze...

Miért félnek ennyire a fideszesek hogy nem nyerik meg a választásokat?

Figyelt kérdés
Titkár vagyok egy kormányhivatal központjában... ottani vezetők, oszt vezetők stb. mind félnek a választásokról hogy mi lesz ha mégsem és azt mondogatják hogy ha nem Dobrev nyer esetleg akkor lehet baj lesz.. jogos ez?
2021. okt. 4. 10:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
90%

7/

Nálam ilyen helyesírással tuti nem lennél "titkár".

2021. okt. 4. 11:38
 12/18 A kérdező kommentje:
Gyorsan írtam...
2021. okt. 4. 11:41
 13/18 anonim ***** válasza:
46%
Ez egy nagy hülyeség.Mindenki pontosan tudja,hogy a Fidesz az esélyes 2022-ben
2021. okt. 4. 11:47
 14/18 A kérdező kommentje:
13. Úgy mint Tarlós?
2021. okt. 4. 11:51
 15/18 anonim ***** válasza:
50%
Ha nem vezető vagy, csak beosztott, akkor kevesebb okod van félni. A vezetők fognak repülni biztosan.
2021. okt. 4. 12:05
 16/18 anonim ***** válasza:

Ez a kérdés szerintem kamu.

Mert amúgy egyértelmű, hogy félnek a fidderek, de szerintem ezt valaki fidder írta ki, hogy figyelje a reakciókat!

És tuti, hogy ha váltás lesz, repültök! Éljen a többkulcsos adó!

2021. okt. 4. 14:16
 17/18 anonim ***** válasza:

5

"Mindenki jól emlékszik arra a kétéves időszakra, a Fideszesek is, amikor a tisztogatás fontosabb volt, mint az embereket hatékonyan kiszolgáló hivatalok működése."

Eltartott az kb. az ominózus 2014-es őszig is. Nekem egy ismerősöm járt így Észak-Magyarországon (nem írok közelebbit). Jól bejáratott tanári kar éléről csavarták le máról-holnapra (nyári szünet) és odatettek igazgatónak egy idegent.

2021. okt. 4. 14:21
 18/18 anonim ***** válasza:

3

"Kérdező, ilyen fogalmazással nem lehetsz titkár kormányhivatal "központjában"."

Óóóóóó, tudod, milyen macskajancsik ülnek odafent a bársonyszékekben?

Olyanok, hogy ennyi erővel én odafent három-négy ember munkáját is el tudnám végezni!

2021. okt. 4. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!