Úgy, hogy szánalmas mindkét fél.
- Egy csalódott volt ellenzéki
Azt nem értem hogy az átlag Fidesz hívő nem érzi hogy mennyire le van nézve a Fidesz által, hogy a kommunikációjuk azt a színvonalat üti meg ami az ilyen emberekkel kompatibilis.
undorító, primitív ez a kampány.
és megalázó, lenéző, hogy ezen a szinten kommunikál a szavazóival a fidesz.
#5 Vagyok
Viccet félretéve, kövezzetek meg hogy ezt mondom, de én kb. a Tejútrendszer pereméről sz*rom telibe le az egész politikát, annyira nem éri meg foglalkozni vele. Minek? Kire szavazzak egyáltán? Egyik jobb mint a másik, de komolyan, kész óvoda az egész... Vagy tán létezik akár egy olyan párt is, amelyik a TERVEIRŐL beszélne, csak is arról, lenne egy jól felépített, értelmezhető programja, ÉS nem ócsárolna SENKIT sem, sőt mi több, nem is törődne a másikkal, csakis saját magával? Ami tényleg a dolgát végezné, meg próbálná megismertetni magát az emberekkel? Van ilyen? Akár egy is? Neeem, itt mindegyik csak az irányítás akarja, mondanak össze-vissza mindent, ígérgetnek, azt ha netán sül és nyernek, onnantól szarnak rá az ígéreteikre. Üres szavakkal dobálóznak mind.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!