Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mivel lesz más az életed ha...

Mivel lesz más az életed ha jövőre nyer az Ellenzéki Összefogás?

Figyelt kérdés

2021. okt. 3. 17:26
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
66%
Színesebb lesz a társadalom.
2021. okt. 3. 17:36
 12/36 anonim ***** válasza:
32%
A Narancs-hadoszlop nagyon aktív.
2021. okt. 3. 17:36
 13/36 anonim ***** válasza:
45%
12, abba nem gondolsz bele, hogy talán nem fideszesek írnak, hanem olyan emberek, akiknek veled ellentétben esze is van?
2021. okt. 3. 17:44
 14/36 anonim ***** válasza:
48%

Két gyermekes vagyok, átlagos fizuval (320 nettó), szóval kb. semmi jóra.

Több közteher, áremelés minden téren. Főleg rezsi, családtámogatásoknak vége. Pedig terveznénk bevállalni harmadik gyermeket.

2021. okt. 3. 17:47
 15/36 anonim ***** válasza:
32%

Drasztikusan csökken a hazugság, sokkal több időm marad, mert nem kell ezekkel foglalkoznom.

Sokkal kevesebb lesz a lopás, tehát több marad a költségvetésben, ráadásul az Unió is ad pár milliárd eurót, ettől jobb lesz a gazdaság, nagyobb a fizetés/nyugdíj, nem nyalásért hanem munkáért kapom a fizetést, jobbak lesznek az utak, a közlekedés, és számos mindennapi dolog.

Lassan megszűnik a gyűlölködés, ismét emberhez méltóan viselkednek az emberek, nem kell hülyeségek miatt érvelnem, nem kell kikerülnöm embereket, egyszóval kényelmesebb lesz nekem.

A külpolitikát normálisan csinálják, ezért ha külföldre utazom, nem szégyellnem kell magam, hanem lehetek büszke. És még jó néhány előnyt élvezhetek.

Ja és a híreket, információkat bárhonnan megkapom, nem kell rengeteg időt töltenem a keresgéléssel, annak mérlegelésével, hogy hazudnak-e vagy sem. Szimplán bekapcsolom a médiát és igaz szó jön belőle. Most nem kapcsolom be, minek.

Jobban élek anyagilag, jobban élek, mert nem ocsmány dolgokat kell hallgatnom, jobban élek, mert rendben lesz a környezetem, nem olyan lepusztult és mocskos mint most. Egy idő után remélhetem, hogy igényes emberek vesznek körül bárhol, nem pedig igénytelen senkiket kell kerülgetnem.

Mindet azért nem sorolhatom fel, annyi időm nem lesz soha.

2021. okt. 3. 17:49
 16/36 anonim ***** válasza:
40%

17:47: íme, a tipikus NER-propagandista.

320 nettó mióta átlagos?

Már ez lebuktatja, nem beszélve a további propaganda-bullshitről.

2021. okt. 3. 17:50
 17/36 anonim ***** válasza:
80%
Nem kell a Facebookon lógni egész nap és megkíméled magad a hazugságoktól.😉
2021. okt. 3. 17:53
 18/36 anonim ***** válasza:
56%
Olyan javaimat fogják elvenni tőlem, amelyekért becsülettel megszenvedtem!
2021. okt. 3. 17:53
 19/36 anonim ***** válasza:
5%
Akkor el tudok menni kirándulni ,többet lehetek a családommal, mert nem kell a lopásos híreket olvasnom egész nap a Facebookon.
2021. okt. 3. 17:55
 20/36 anonim ***** válasza:
41%
Végre nyugalom lesz és béke, nemkell hallgatni nap mint nap azt a mocskot amit orbán és a bandája ránk önt. Nemkell vigyázni hogy hol és mit mond az ember, megszüntetik a besugói hálózatot nemlesznek lehallgatások. és még sorolhatnám hosszan azokat a dolgokat amiktől jobb kedvünk lesz. :)))))))
2021. okt. 3. 17:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!