Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzékiek miért durciznak...

Az ellenzékiek miért durciznak be, ha az 5 közül nem a kedvencük lesz a miniszterelnök jelölt?

Figyelt kérdés
Mindenhol azt hallom, hogy ha nem a számára megfelelő indul, akkor nem szavaz/kutyapártra szavaz, vagy leszavaz a fideszre. Ennyit ér nekik az összefogás, amiért éveken át sipákoltak? Végre összefogtak a pártok, erre a szavazók sértett kislányként nyávognak, ha nem a nekik tetsző jelölt indul.
2021. okt. 3. 12:58
 1/8 anonim ***** válasza:
31%

"Ennyit ér nekik az összefogás, amiért éveken át sipákoltak?"

A pártok fogtak össze, nem a szavazók. Egy szavazó normális esetben (ugye most nem DK-sokról beszélünk - ők nem normálisak) arra szavaz, akire akar, nem pedig arra, aki a pártvezért megjelölt...

2021. okt. 3. 13:02
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Elhiheted hogy nem azok akartak összefogást, akiknek most nem tetszik. Egyszerűen csak van ilyen és olyan szavazó is, és mindig az fogja leírni a problémáját, akinek nem tetszik valami. Én is szeretném, ha az a jelölt nyerné az előválasztást aki szerintem a legmegfelelőbb, de jövőre így is-úgy is az összefogásra szavazok, akkor is, ha éppen más lesz a jelölt mint akit én szerettem volna.
2021. okt. 3. 13:05
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ami azt illeti, nem miniszterenök jelöltre, hanem pártra/listára szavazol illetve egyéni képviselőre. Az, hogy utóbb kit választanak meg miniszterelnöknek, azt csak mondjuk úgy jófejségből mondják el előre.
2021. okt. 3. 13:06
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Az emberek - legalábbis akiket a kérdésedben említesz - nem értik az összefogás lényegét. Nem értik, hogy bármely miniszterelnök jelöltet is választják, pusztán ettől a koalíció összetétele nem fog változni. Az egyéni jelölteket megválasztottuk, a pártlistákat kitárgyalták.

Most lenne az a feladat, hogy a pártok elmagyarázzák az embereknek, hogy attól, hogy Dobrev, vagy Karácsony, vagy Márki-Zay lesz a koalíció arca, sem más képviselők, sem más erőviszonyok nem lesznek. És ha Jakab, vagy Fekete-Győr lett volna a befutó, akkor sem.

Biztos sokszor el kell magyarázni, de hozzá kellene fogni, mert a fidesz aranykalászos fészbuk-harcos különítménye nem henyél. Már elkezdett mindenkit összegyurcsányozni.

2021. okt. 3. 13:31
 5/8 anonim ***** válasza:
95%
én még sorosra is szívesen szavazok, csak ez az orbáni diktatúra szűnjön meg.
2021. okt. 3. 13:34
 6/8 anonim ***** válasza:
51%

Mert egy idióta agyatlan a magyar, és semmiben nem tud megegyezni, csak a saját érdekét helyezi előtérbe, ezért él a magyar egy modern elnyomásban, csak annyi hogy van villanya, fűtése, és kaja a szájában...

Nem csodálom hogy akik elmentek innen azok mind azt vallják, soha nem lesz változás, mert először a fejekben kellene rendet tenni.

2021. okt. 3. 13:40
 7/8 anonim ***** válasza:
3%
Orbán már csak egy kávét kér!
2021. okt. 3. 13:42
 8/8 anonim ***** válasza:
És ők fognak majd a leghangosabban sírni a következő Orbán ciklusban :D Engem is felhúz az ilyen. A kutyapártos- vagy "inkább el sem megyek a szavazásra" durcás gyerekeknél,csak az az a jobb, amikor azt mondja ha nem az ő kedvenc miniszterelnök jelöltje nyer az előválasztáson,akkor a fideszre szavaz :D good job ,csak így tovább ..
2021. okt. 3. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!