Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gyurcsány Ferenc az ellenzék...

Gyurcsány Ferenc az ellenzék királya beküldi a királynőt Dobrev Klárát egy háborúba Orbán Viktor ellen? Vagy a két paraszt közül feláldozza Kari Gerit vagy MZP-t?

Figyelt kérdés

2021. okt. 3. 06:48
 1/9 anonim ***** válasza:
66%
Gyurcsány perpillanat majd meg veszik, hogy MZP KariGerivel miben mesterkedik nélküle...
2021. okt. 3. 06:57
 2/9 anonim ***** válasza:
25%
Gyurcsany nem foglalkozik az alatvaloival, o egyenesen Ader Janos helyere palyazik.
2021. okt. 3. 07:31
 3/9 anonim ***** válasza:
37%
Tökmindegy, színjáték lesz az egész, úgyis Orbán marad. Dobrev személye nagyon megosztó, Karácsony egy buta, teszetosza balfácán, M-Z Péter meg egy nímand senki.
2021. okt. 3. 09:58
 4/9 anonim ***** válasza:
5%
Mi van akkor, ha a legutolsó percben bejelentkeeziik Fletó, hogy ő megy küzdeni Viktorta ellen?
2021. okt. 3. 10:59
 5/9 anonim ***** válasza:
47%
Fleto ha a kormany kozelebe megy, szet fogja tepni a nep! :))) Minden okuk meg lesz ra es Fleto ezt pontosan tudja!
2021. okt. 3. 12:45
 6/9 anonim ***** válasza:
9%
Nem ha a Postás Imre előbb odaér 😂
2021. okt. 3. 20:56
 7/9 anonim ***** válasza:
68%
Hát még minding inkább Orbán mint Dobrev vagy Gyurcsány. Hajrá Kari geri, MZP
2021. okt. 3. 21:36
 8/9 anonim válasza:

Jaj anyáám... Jó politizáljunk... De ha már ennyire okos itt mindenki meg tudja hogy melyik párt/politukus mért jó vagy nem jó akkor legalább ne a facebookról/Tv2től/hír/pesti tvétől össze szedett információkkal tegye azt🙏🏻🙏🏻

Nem tudnak egy egy politikusról semmit, csak a lejárató kampányból építkeznek... Én személy szerint nem szeretem a fideszt de egy egy döntésével együtt tudok érteni, de maguk meg megsem akarják rendesen vizsgálni a tényeket. Pld 2008ban volt egy világ válság azért volt kevesebb a munka lehetőség és az emberek fizetése. Meg az adott ember (Gyurcsány) be ismrete hogy hibázott. Ki mondta, ennyi. Más emberek ha nem mondják ki mem hibáznak? *nem kedvelem gyurcsányt, és független vagyok de ezek tények..

2021. okt. 4. 22:27
 9/9 anonim ***** válasza:
43%
#8 Gy nem azt vallotta be, hogy hibázott, hanem, hogy k..vára nem csináltak semmit és később trükkök 100-ait vetették be a hazudozáshoz. Most beengednék a migránsokat, egy új 30%-os szja kulcsot vezetnének be, én még emlékszem mikor Gy alatt a fizetésem 56%-át elvették. Soha többet baloldal.
2021. okt. 6. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!