MZP 100% Orbán? És Hadházy?
Figyelt kérdés
Ugyebár ők régen fideszesek voltak.. Szerintem ez picit olyan mint a dohányzás, alkoholizmus vagy bármelyik drog. Le lehet tenni róla, de a betegség megmarad. Nektek mi a véleményetek erről?2021. okt. 2. 21:57
2/9 anonim válasza:
Hadhazy 50%-ban elmeroggyant ... a tobbi szazalek mar reg elveszett! :)))
3/9 anonim válasza:
Hadházy 100 százalékban egy barom!!
4/9 A kérdező kommentje:
Én pedig adom azt a tényt, hogy ők régi fideszesek. Ezért fogok mzp -re szavazni második körben is. A mostani fidesz már 10 éve valami nagyon furcsa és undorító szervezet lett a szememben.
2021. okt. 2. 22:01
5/9 anonim válasza:
MZP sose volt Fidesz tag, csak rájuk szavazott. Hadházy tag is volt, de tele lett a töke a korrupt g**cikkel.
6/9 anonim válasza:
Ja, amikor nyíltan a haveroknak osztották szét a szétalázott trafikosoktól elzabrált üzleteket.
7/9 A kérdező kommentje:
Ja értem én, de attól még a szívük mélyén mindig is fideszesek maradnak :)
2021. okt. 3. 01:03
8/9 anonim válasza:
Mindenki fideszesként kezdi, csak aztán a többségnek kifejlődik a gerince.
9/9 anonim válasza:
Attól, hogy valaki inkább jobboldali beállítottságú, még nem lesz egész életére egy elvtelen tolvaj.
Nyilvánvaló, hogy amíg a jobboldalon sokáig csak az orbánista párt volt választható, mert a jobbik vállalhatatlan volt, a Kisgazdapárt és az MDF kipusztult, a KDNP ment a pénzszagra, addig logikus döntés volt melléjük állni.
Most szerintem némileg változni fog a heelyzet azzal, hogy a jobbik néppártosodott, Pálinkás meg gründoltaz UVNP-t, és ott az MMM mozgalom is.
Bár szerintem mihelyt erősödnek kicsit, a fidesz simán rájuk engedi a dr. Goebbels minisztériumot és a legmocskosabb szájú véleményvezéreit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!