Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ugye a Fidesz nem tudja...

Ugye a Fidesz nem tudja megvenni azt a 200 ezer fiatalt akinek elengedik az SZJA-t, meg azt az 1,9 millió családost akinek visszatérítik az adóját, a 2 millió nyugdíjasról nem is beszélve?

Figyelt kérdés

Ha jól számolom akkor választásokig a fiatalok még ha minimálbéren vannak akkor is nettó 90 ezerrel lesznek beljebb.

A családosok adóvisszatérítésére 600 milliárdot szánnak, szóval átlagban olyan 300 ezret kaphatnak.

A nyugdíjasok meg 80 ezer nyugdíjprémiumot, + 1 havi nyugdíjat.

2021. okt. 2. 19:55
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
74%

Két gyerekes családos vagyok, enélkül is a Fideszre szavaznék.

Számos bajom van a mostani rendszerrel, de 100x rosszabb az összefogás bármelyik pártja.

2021. okt. 2. 20:38
 22/29 anonim ***** válasza:
0%
Nem a munkanélküliséggel van baj, hanem a bérszínvonallal. Az unió legalacsonyabb béreit fizetik ki nálunk. Ez orbán történelmi bűne.
2021. okt. 2. 20:45
 23/29 anonim ***** válasza:
63%
#20. Fhu. Hagyjuk inkább, köszi. :) Nem is szavaz a Fideszre igazából senki, én egyedül nyomtam rájuk '18-ban is hárommilliószor, további jó mulatást a buborékban! A Föld pedig lapos. :)
2021. okt. 2. 20:48
 24/29 anonim ***** válasza:
73%

"nincs olyan ismerösöm akiről tudnám hogy fideszes, mivel mindenki viccelődik lassan vele... "

Tehát nincs és viccelődtök vele. :)

"Pedig senkit se kövezünk meg🤣 Nem gyülölködünk vagy nem keltünk gyülöletet."

Csak tömegesen letámadjátok.

Könnyen lehet, hogy az iserőseid fele nem akar konfrontálódni a hangadókkal.

2021. okt. 2. 20:52
 25/29 anonim ***** válasza:
0%

24es "Csak tömegesen letámadjátok."

Nem🤣 Gondolkoztam rajta ismerünk fideszest kb 1et de mégsincs letámadva. Valamiért a rossz általánosítás a te szokásod?

"Könnyen lehet, hogy az iserőseid fele nem akar konfrontálódni a hangadókkal."

Ez sem opció. Magam sem vagyok hangadó, de magamra kivetitve felnőttként szerintem alap dolog hogy elmondja ha problémája van valamivel. Amit az ismeröseim megszoktak tenni.

Nincs ilyenkor konfrontálodás.

Lásd veled sem az a bajom hogy fideszes vagy jó eséllyel, élőből lehet ennek ellenére faszán kijönnénk mert f..szság ez alapján megítélni az embert. Inkább az a bajom hogy a legrosszabb feltételezed az emberről.

De a lényeg leírva, nincs senki elnyomva se leharapva a feje a politikai pártjától független (amennyiben van). Ennek ellenére továbbra is vicc kategóriába esik gyakran a fidesz...

2021. okt. 2. 21:36
 26/29 anonim ***** válasza:
0%
24es a 23assal pl az a bajom hogy aki nem ért vele egyet azt lehülyézi ami alacsony intelligencia szintet mutat nála. Ha nem tud személyeskedés nélkül kommentet írni főleg egy olyan témába ahol érzelmeknek nincs helye... Nem tudom mit vár el... Ő a primitivsége miatt provokatív ezért melőzőm csak ahogy kell, lehet elég baja ha itt vezeti lesz a frusztráltságát
2021. okt. 2. 21:40
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

#26!

Egyikben sem volt lehülyézés és személyeskedés sem.

Nem az a személyeskedés, ha valakinek az érvelési hibáira felhívjuk a figyelmet, hiszen a témát érinti. Természetes az is, hogy röögök azon, aki egy mondaton belül megcáfolja magát. Ha valaki nevetséges, azon nevetni szokás. Az lenne lehülyézés, ha ez alapán hülyének nevezném.

Az viszont valóban az alacsony intelligenciát mutatja, ha valaki személyeskedést kiállt teljesen indokolatlan esetben.

2021. okt. 2. 22:22
 28/29 anonim ***** válasza:
"további jó mulatást a buborékban! A Föld pedig lapos."
2021. okt. 3. 08:28
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Ez komoly? Ez a kérdés elve egy nagy hülyeség. Nem annak kéne örülni hogy kevesebbet kell fizetni, Komolyan mondom az ilyen elvakult ellenzékieket már semmi nem érdekli csak az hogy fujj fidesz. Ha csökkentik az adókat akkor is aminek örülni kéne. ked elegem lenni hogy erre az oldalra felszabadultak a 65 éves marcsi nénik akik elvakultan szídják az éppen aktuális kormányt
2021. okt. 8. 17:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!