Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Olyan komoly embereket, mint...

Olyan komoly embereket, mint pl. Pintér Sándor hogy gondolják lecseréni olyan alakokra, mint Karácsony, vagy Jakab?

Figyelt kérdés
Ez olyan, mint egy kangal meg egy aranyhörcsög összehasonlítása, hogy melyik az erősebb. Hogyan gondolják az emberek, hogy ezt egyáltalán megengedik? Nem vagyok Fideszre szavazó, én nem szavazok soha senkire, mert egyik sem érdemli meg, mind hazudik, de nem értem, akik ezt akarják, tényleg elhiszik, vagy komolyan veszik magukat?
2021. okt. 2. 14:37
 1/8 anonim ***** válasza:
78%
Hát tény hogy Jakab nyomába sem ér don Pintérnek a magyar keresztapának.
2021. okt. 2. 14:41
 2/8 A kérdező kommentje:
Tök mindegy, hogy hogy nevezed, az erő a lényeg és igen, pont jó párhuzam, mert sokan Jakabot jósolják következő belügyminiszternek XD
2021. okt. 2. 14:41
 3/8 anonim ***** válasza:
52%

"Jakabot jósolják következő belügyminiszternek"

Be is vagytok sz@rva mi, fideszesek?

"Nem vagyok Fideszre szavazó"

Aztán mégis úgy beszélsz mint egy fideszes pártfunkcionárius.

2021. okt. 2. 14:54
 4/8 anonim ***** válasza:
59%

Nagyon nem mindegy, hogy nevezzük, mert ezt gúnynevet nem rosszindulatból akasztották rá a rosszakarói.

Mert azért az életéútjában két izgalmas dolog is van. Az eegyik, hogy miként vált egy rendőr egy állami tisztviselő a biztonsági őrzési piac egyeduralkodójává

A másik, hogy mit tudhat Orbánról, hogy bőven a nyugdíjkorhatár után még mindíg bársonyszék van a segge alatt.

Egyébként meg Jakab nem egy hülyegyerek. Simán beletanul a dologba ha helyzetbe kerül.

2021. okt. 2. 14:58
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Jakab a végzettsége alapján lehet,hogy valóban nem hülyegyerek.

De ahogy szokott viselkedni a nyilvánosság előtt,elgondolkodtató,hogy tényleg belügyminiszternek kéne e lennie.

2021. okt. 2. 15:02
 6/8 A kérdező kommentje:
hypno, tudom, hogy nem gúnynév és miért akasztották rá, nem védeni akarm, mondom, nekem egy kutya mind, de akkor sem értem, hogy hogy nem látják az emberek ezeket az iszonyatos erőviszonyokat. Ami már abból is látszik ugye, ha megnézzük, miért az a neve. Egyszerűen tényleg annyira esélytelen.
2021. okt. 2. 15:07
 7/8 A kérdező kommentje:
És még nem is azt mondtam, hogy nem tanulna bele. Hanem miből gondolja bárki , hogy HAGYNI fogják.
2021. okt. 2. 15:08
 8/8 anonim ***** válasza:

OK. Pintérnél jobb nem volt, nem van és nem lesz.

Mit gondolsz Káslerről, Rogánról, Varga Juditról és nem utolsó sorban Semjén Zsoltról?

Azt ne mond, hogy behunyt szemmel nem találnál a helyükre senkit aki legalább olyan jó.

Meg a kormányzati struktúra amúgy is átalakul. Minden kormány sajátot csinál.

2021. okt. 2. 15:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!