Márki-Zay és Karácsony mennyire veszik komolyan az ellenzéki összefogást, ha nem tartják tiszteletben az előválasztás eredményét?
Lehet, hogy a 8-as értette legjobban, hogy miről beszélsz, de nem érti a magyar viszonyokat.
Dobrev mögött ott van a férje Gyurcsány, aki sok embernek egy nagy nem, ha csak meg is említődik. Igen a legtámogatottabb jelölt kell a fidesz ellen, de egy kormányváltáshoz nem elég csak az ellenzékiek szavazata, kell hozzá az a sok millió bizonytalan és az se baj, ha a kiábrándult fideszesek is leszavaznak egy konszenzusos jelöltre. Na a Dobrev tipikusan nem ilyen, mert hiába lenne jó vezető, jelen politikai álás szerint ő egy újabb fidesz kétharmadhoz vezetne. Nem furcsa, hogy csak Karácsonyt támadja ennyire a fidesz ekkora erővel? Dobrevet vajon miért nem? Talán nem azért, mert ahhoz, hogy Dobrevtől elvegye a szavazatokat nem kell megerőltetnie magát?
(Nem vagyok fideszes, nem vagyok troll, mielőtt megköveznétek. Én mindenképp kormányváltást akarok 22-ben ezért lenne egy rossz jelölt Dobrev.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!