Ellenzékiek, szerintetek mivel lesz jobb, ha nem a Fidesz lesz kormányon?
"Ezek nagyrészt ugyanazok az emberek akik a Fidesz előtt voltak hatalomban."
Nagyrészt nem.. Vannak akik igen, de nagyrészt nem. :)
"És igen, Fideszes propaganda duma, de attól még tény, hogy ők is szétlopták az országot annak idején."
Nem mindegy, hogy egy kakaóscsigát lopsz egy a boltból, vagy viszed az összes terméket.
Tök mindegy ki van hatalmon, természetesen lopni fognak. Ez szar duma tőled erre hivatkozni. Mindenki tudja. Csak tudod nem mindegy mennyit és nem mindegy hogy. A Fidesz teljesen nyíltan tolja és hatalmas mennyiségben. Ez a nem mindegy.
"Nem mindegy, hogy egy kakaóscsigát lopsz egy a boltból, vagy viszed az összes terméket.
Tök mindegy ki van hatalmon, természetesen lopni fognak. Ez szar duma tőled erre hivatkozni. Mindenki tudja. Csak tudod nem mindegy mennyit és nem mindegy hogy. A Fidesz teljesen nyíltan tolja és hatalmas mennyiségben. Ez a nem mindegy."
Nem tudom hogy ezeket mire alapozod, hogyan tudod számszerűsíteni.
Mindkét fél rengeteget lopott.
Most aki ballib médiát olvas az napról napra Fideszes lopásokkal találkozik, anno aki jobbos médiát olvasott napi szinten milliárdos balos csalásokról olvasott. Őszintén szólva, egy átlag ember, már akkor is, most is, belefáradt ebbe.
Nem lehet kiszámolni ezt, az arányokat se tudjuk megmondani. Hogy ez most ami nálunk van az sok, vagy kevés. Hiszen pl. a Deutsche Bank éves szinten Magyarország GDP-nyi pénzt mos tisztára. Ez csak egy bank, tehát EU-n belül nem mi vagyunk egyedül ahol susmák folyik.
Tény hogy undorító ahogy ezek a pökhendi alakok pöffeszkednek és látszólag bármit megtehetnek. Adófieztők pénzért magánjet meg ilyenek, és a nép még csak rájuk se szól. Ennek nyilván jó lenne ha vége lenne.
De hosszú távon hogyan lenne ennek vége, ha nincs elszámoltatás? 3 évig nem lesz, de ha a DK megerősödik, akkor mi tartja őket majd vissza? Az elszámoltatás visszatartaná őket. Aki milliárdokat lopott közpénzből, annak életfogytiglan, vagy kitoloncolás. A családjával, barátaival együtt. Kivéve, ha a barátai vezetik nyomra a rendőrséget. Akár Fideszes, akár MSZP-s. Ha Dobrev lesz a miniszterelnök, ez biztos nem fog megvalósulni.
Bizonytalan vagyok. Utálom a fideszt, a sok álkeresztény, pedofil, tolvaj... Hülyének nézik a népet. Kósamama, csengeri örökösnő, Szájer, Kaleta, lehallgatási botrány, óriási áremelkedés, forint bezuhant árfolyama, média egyoldalúsága, adóterhek, közvagyon alapítványokba átjátszása, jogerősen elítélt politikus szabadlábon hagyása, vergődés a migránsokkal, közben ugyan úgy beengedi, járványkezelés, vállalkozások magukra hagyása.
Viszont rengeteg intézkedésükkel egyet tudok érteni. Nem értem, miért kéne a családi pótlékot megemelni? Hogy Lakatosék megélhetési gyerekgyártásba kezdjenek? Miért kéne segélyezni? Mi értelme a homoszexuálisokat reklámozni? A 4 fal között az ágyba mindenki azt csinál, amit akar. Tőlem csinálhatja a láánya az anyjával, vagy a fia az apjával is, ha mind a kettejüknek megfelel. De az, hogy a nyílt utcán tömegesen vonulgassanak nekem ellenszenves. A migránsokat sem szeretném pluszba eltartani. Most meg akar venni az szja mentességgel egy csomó fiatalt. (Mondjuk nekem még pont jó) De nem az lenne az igazságos, hogy akkor mindenki fizessen kevesebb szja-t, mondjuk 5 %-kal?
Félek, hogy még rosszabb lesz, ha ez az összeborulás nyer. De azt is tudom, hogy ezek meg mindent elloptak. Tehát ha mennek, ha maradnak, megszorítások lesznek. A kérdés annyi, hogy egy új kormány hogy fogja ezt kezelni, mivel a fidesz ha nyer, azzal beigazolódik, hogy ők bármit megteshetnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!