Jól értem, hogy ha minden az összefogás elképzelése szerint halad, és sikerül leváltani Orbánt, akkor mindössze 45000 ember dönt arról, hogy ki legyen az új miniszterelnök? Ez nem probléma? Csak én érzem úgy hogy ez így nem túl "demokratikus"?
Egyébként teljesen jól írjátok, a rendes választáson ott lesz elméletben 8 millió ember
De énnekem úgy tűnik az eddigiek alapján, hogy a forgatókönyv az, hogy aki nem akarja Orbánt, az szavazzon Dobrev Klárára (jelen állás alapján)
Na most ha sikerül összegyűjteni mondjuk 2 millió embert, akinek elege van Orbánból, és ők pont aszerint tesznek, ahogy ez az egész előválasztás ki lett találva:
akkor Dobrev fog nyerni, holott lehet hogy egyébként Karácsony vagy MZP nyert volna
Csak azért mert az előválasztáson egy rendkívül szűk réteg rá szavazott.
PErsze értem én, hogy a valóságban nem így lesz, de akkor meg mi értelme az előválasztásnak?
A 600 ezer soknak tűnik, de ez csak 6%-a az országnak.
A különbség amivel Dobrev Klára nyert mindössze 0,45%
Nem kevés ez egy kicsit?
"Ebben annyi logikai hiba van, hogy válaszolni sem érdemes rá."
Ilyen nagyröptű dolgokat én is tudok mondani. Szerintem meg az egész előválasztás volt egy logikai hiba, amiből megint a Fidesz fog jól kijönni
18:
"Nem fogják nyerni hagyni"
Ez mit jelent egészen pontosan? Kik és hogyan nem fogják hagyni? És ha nem hagyják nyerni, utána hogyan fogják "megszerezni" az ő szavazatait? Ha ő önként nem lép vissza?
És ebben az esetben miért vették be egyáltalán az ellenzéki összefogásba? Bárkit lehetett volna indítani a DK, MSZP színeiben, rengeteg ember van abban a pártban, talán Dobrev Klára a legrosszabb választás Orbán ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!