Ki lépjen vissza a másik javára?
Figyelt kérdés
Ki lépjen vissza, Márki-Zay, vagy Karácsony a másik javára?2021. szept. 30. 19:59
A kérdező szavazást indított:
MZP lépjen vissza
Karácsony lépjen vissza
Egyik sem
39 szavazat
2/7 anonim válasza:
Én MZP-re szavaztam, és ha ő nem jutott volna tovább, akkor Karácsonyra szavaztam volna a 2. fordulóban. De így, hogy továbbjutott, eszem ágában sincs Karácsonyra voksolni. Ha MZP lép vissza, akkor Dobrevre fogok szavazni, mert szerintem alkalmasabb mint Karácsony, Ha pedig Karácsony lép vissza, akkor maradok MZP-nél.
4/7 anonim válasza:
Majd a pártok eldöntik ne izgulj. :)))))
5/7 anonim válasza:
Ha tényleg kormányváltást akarnának, akkor Karácsony kanyar nélkül visszalépne Márki-Zay javára, Dobrev meg el se indula volna, de nyugodjon meg mindenki, ez ismét csak a pozíciók újraosztásáért ment, így összefogva több pozíciót tusnak nyerni jövőre, és itt mindnki közelebb akar kerülni a húsos fazékhoz. Karácsony nem tudom mit akar, örülhetne, hogy egyáltalán a főpolgármesteri pozíciót megszerezte nyelvtudás stb nélkül, de ez nem elég, még indul a miniszterelnökségért is. Dobrevéknek meg már rég el kellett volna Gyurcsánnyal tűnni a közéletből.
6/7 anonim válasza:
Hajrá Dobrev Klára! rád szavaztunk.
7/7 anonim válasza:
Szeretném, ha Karácsony lépne vissza, de szerintem nem fog. Ha MZP visszalép, még mindig ott van neki Hódmezővásárhely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!