Nem vicces hogy a fideszesek Dobrev Klárára szavaznak aki gyurcsány felesége? Akit utálnak mekkora csicskaság ez kérdem én?😝
Figyelt kérdés
2021. szept. 30. 19:13
1/14 anonim válasza:
A csicskaság az, hogy ez a Gyurcsány-Dobrev kombó bármilyen szerepet tölthet be 2021-ben a politikában.
2/14 A kérdező kommentje:
Egyetértek de a fidesznek együtt kéne eltakarodnia gyurcsányékkal
2021. szept. 30. 19:17
3/14 anonim válasza:
Van egy hangos kisebbség aki nem tudja felfogni, hogy a jövőn van a hangsúly, nem a múlton.
4/14 anonim válasza:
Azt mégis hogyan, ha csak Fideszre és Gyurcsányékra lehet szavazni '22-ben? Oké, ott a balosoknak még az MKKP, jobbosoknak a Mi Hazánk.
5/14 Ékezetes billetyűzet válasza:
Nem érzitek csicskaságnak, hogy a saját bénaságotokat mindig a Fideszre kenitek?
1. Képtelenek vagytok normálisan megszervezni egy előválasztás, az összeomlik, majd mikor ezt be kéne ismerni, akkor fideszes hekkerekről beszéltek;
2. Az ellenzék vezére még mindig Gyurcsány, erre most ébredtetek rá igazán. Mind kampányban, mind szavazótáborban keresztbe nyeli a DK a többi ellenzéki pártot. Ezt a Fidesz hónapok óta mondja már, mégis mikor Dobrev nyer az előválasztáson, akkor ezt a Fideszre kenitek.
Ellenzék, nem ciki ez már? :D
6/14 anonim válasza:
Dehogy szavaztak rá, akkor nem 7% részvétel lenne.
7/14 anonim válasza:
Nem vicces. Ha csinálni akarnak valamit, csinálják nyíltan, ne mindenféle paparikajancsi mögé bújva, ezt segítjük elő nektek. :)
8/14 anonim válasza:
Én fideszesként Márki-Zayra szavaztam volna de nem szavaztam.
9/14 mindentudó99 válasza:
Kit érdekel az egész. Balosok dolga miért szavaznék?
10/14 anonim válasza:
Vicces, hogy az összezavarodott ellenzéki szavazók most már ott tartanak, hogy a Fideszeseket vádolják Dobrev első helyéért!! Komoly, az eszem megáll!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!