Már a Jobbik is kezd meghibbanni? Kötelező hit- és erkölcstan, áfa eltörlése (miből fedeznék? ), stb?
*Nem olvasok semmit
Akkor biztosan nagyon tájékozott lehetsz, és biztosan kiválóan és pontosan tudsz véleményt alkotni.
(Nagy az Isten állatkertje, és alacsony a kerítés.)
Én viszont azt mondom, hajrá. Ha Ti is itt élnétek és azt látnátok, amit mi minden nap, nem húznátok a szátokat. Pl. most történt 4 napja, hogy a házunk elé ültetett 3 sor virágba biciklivel bemászott SZÁNDÉKOSAN egy 6 éves (tudom, mert ismerjük) c... gyerek. Anyukám: "Figyelj már, légyszíves ne tedd már tönkre más munkáját." A pudre bemutatott egy nyomdalapra nem írhatót, és másnap reggelre mind a 3 sor virágunk ki volt rángatva, és otthagyva.
A minimum egy erkölcstan óra, bár nem tudom, használna-e, más tulajdonának és munkájának tiszteletére nem tanítana meg senkit. Hittanóra? Talán tudná a 16 éves terhes kiscsaj, mit beszél, mikor azt kiabálja a tulajdon gyerekének, hogy "A k*rva Isten b*ssza meg a r*hadt anyádat."
Hogy durva a példa? Sajnálom, őszintén, és a kesernyés hangvételt is. De mi itt minden nap ebben élünk.
Áfa-csökkentés? Én megköszönném. Még ha csak az eddigi bolti vásárlásaim értékének 5 %-a maradna a zsebemben, azt is. A vállalkozók meg úgyis csak a vásárlókra terhelik (piramisban is), szóval veszteségük nem sok lenne.
Érdekes politikusok szájából az erkölcstant hallani.
Ők írják a könyvet? Új erkölcs lesz a címe.
A Jobbik szánalmas bohócok bandája, akik azt hiszik magukról, hogy ők a menő csávók meg a római diktátorok.
Hit meg erkölcstan? Normális ember nem hagyja, hogy ilyen középkori eszmék befolyásolják. Végigüli az órákat kereszténynek tettetve magát, aztán megy a kocsmába meg dugni.
Ez a vallási diktatúra, meg életélvezés-ellenesség nagyon lerágott csont és nem ettől lesz jobb a társadalom.
Az ÁFA eltörlése meg ugyanúgy hülyeség, látszik, hogy a Jobbikot valójában egy részeg árpádsávos webhitler óvodáscsoport vezeti.
Az erkölcsről való papolás már régen nem hiteles.Az áfa eltörlése viszont csak az alapélelmiszerekre vonatkozik,gondolom abból fedeznék amiből orbánék az adócsaló vállalkozók adócsökkentését.
"FEL VANNAK FEGYVERKEZVE "
LOL mivel? csúzlival meg airsoft "fegyverekkel"? :D
"A Jobbik a magyar termelőktől származó alapvető élelmiszerek áfájának eltörlését kéri számon a kormányon, továbbá javasolja a benzinárak hatósági szabályozását.
Kiemelte: a Jobbik szakemberei az olajkorszak végére gondolva egy úgynevezett "zöldáfa-modellen" is dolgoznak, amely 10-20 év múlva egy kedvezményes áfakulcsot határozna meg minden élelmiszerre a termelés és előállítás helyétől számított 50 kilométeren belül. Ezzel a "lokálpatrióta" modellel egyszerre lehetne kifejezni a fenntarthatóságot és elérni "Magyarország globális futószalagról való lekapcsolását" - fűzte hozzá.
10-20 év múlva? hát egy kicsit közelebbi dolgokról is beszélhetnének..
link: [link]
Elolvastam a cikkeket,de ezek se normálisak,ha ezeket komolyan gondolják.
Minden napra egy testnevelés óra(tudom hogy már régebben is mondták,benne van a programjukba is,de azért ha van egy osztályban 35katolikus,meg 2 református,akkor neki külön tartanak,vagy legyenek ők is reformátusak,vagy hogy gondolják?)?A 7.-8. osztályosoknak így is van vagy 30 órájuk(talán 29?).És miből vennék el azt a 3vagy4 órát(plusz 2vagy 3 testnevelés és egy hit-vagy erkölcstan)?Talán abból a pár matek vagy magyarórából?Vagy maradjanak ott még 7.órába is szegény gyerekek?
Aki randalírozik,azt nem fogja érdekelni hogy mit dumálnak ott előtte,hanem nagyívből le...-ja!
A Jobbik remélem hogy ha hatalomrakerül(félig-meddig jó is lenne),az ijeneket népszavazással fogják eldönteni,nem pedig Mszp módra,hogy a nép kit érdekel!
Ez az oldal elég Jobbikos!
Egy talán Jobbikos
és hittanon mien vallást tanulnánk?? mi van azokkal akik nem a keresztény vallásról szeretnének tanulni?? mert én spec ateista vagyok, nem érdekelnek a vallások, de mi van h ha vkinekmás a vallása??és mér pont a keresztényről kéne tanulni?
erkölcstan.. hát igen ráférne mo-n egykett emberre.. de jobbikra is (lásd a görög munkásnak részegen ordibáló jobbikos tag.. neki se ártott volna) igazából kötelezővé tennék és az lenne mint a filozofia vagy médiaismeret óránk.. tartanának helyette törit , vagy magyart...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!