Ellenzékiek : Miért szavaztátok meg, pont Dobrev Klrát?
4est kiegészíteném
Fekete-Győr - 18-ba a pártja be se jutott a parlamentbe. Ezen kívül buta, demagóg, tehetségtelen politikus kezdemény.
Jakab Péter - nem érzem megszólítva magam a parlamenti túltolt performanszai által. Gyurcsány bohóca, akit a főnök kicsit használ, majd szépen megy a süllyesztőbe.
Márki-Zay - ő ígéretes politikus lehetne, de párton kívüli emberként nincs akkora hátországa, hogy önmagába elérhessen valamit. Ő hiteles és nem rossz, de azért neki is vannak érdekes megnyílvánulásai. Ő lenne az egyetlen alkalmas a Fidesz leváltására, kérdés Gyurcsány ezt engedné-e.
Karácsony - én őt eléggé alábecsültem, mert azt hittem sokkal kisebb a támogatottsága főleg vidéken, de akkor is be kell vallani, hogy nem a legkarizmatikusabb pali a világon. Karácsony egy alkalmatlan báb, 17 évvel ezelőtt is már Gyurcsány "tanácsadója" volt. Budapest nagyon lezüllött mióta ő a főpolgármester.
Dobrev meg egy őskommunista, hazudozó magyargyűlölő nőszemély. Egyértelműen a Gyurcsány korszak térne vele vissza, azt meg normális ember nem szeretné.
Klára asszony egy művet inteligens okos asszony több nyelven beszél jó kapcsolatokat ápol az EU tagállamok képviselőivel az EU-ban elismerik nagyrabecsülik ennélfogva ő tudja hazahozni a legtöbb EU-s pénzt, elismerést és megbecsülést fog szerezni Magyarországnak. Minden szempontból alkalmas a Miniszterelnöknek.
És nem szít gyűlöletet nem harcol az EU- ellen és segíti az elesetteket.
12 Köszi, nekem nem hiányzik, hogy az EU liberális söpredékei beleszóljanak Magyarország belügyeibe.
Mikor veszitek már észre, hogy a Fidesz sem EU-ellenes, sőt.
Ők a EU liberális elitjének a diktatórikus hatalma ellen szólal fel, és védi meg az országot.
Nekem nagyon nem hiányzik, hogy minden telelegyen szivárvánnyal, meg BLM-mel meg ki tudja ezek az abberáltak miket találnak még ki.
Azért a szavazás jelenlegi állását nézve, a helyzetnek van valami különleges bája... miszerint MOST az ellenzéki szavazók szerint a FIDESZ szavazók szavazták meg Dobrevet...🤯🤯
Nos, annyit azért elmondok, bár nem akarok általánosítani, hogy az unokaöcsém lelkes DK aktivista, több napon keresztül ott volt egy megyeszékhelyi szavazósátorban. Minden nap lelkesen mesélt, hogy mi történt... Egyik fontos dolog volt, hogy jól agitálták a DK s leginkább nagyon fiatalokat, vagy nyugdíjasokat, hogy mivel, hogyan, azt nem merte elmondani... a másik, hogy konkrétan sok esetben ők maguk segítettek leszavaztatni a nyugdíjasokat Dobrev Klárára!!
Az előválasztás felénél már teljes meggyőződéssel mondta, hogy tutira Klári fog nyerni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!