Fideszesként részt vettél az előválasztáson?
Figyelt kérdés
Leszögezem, nem értek a politikához. Furának tartom a jelenlegi sorrendet, ezért az az elméletem, hogy a fidesz szavazók elmentek szavazni, hogy az ellenzéknek olyan jelöltje legyen, aki ellen legkönnyebben nyer a fidesz. Mit gondoltok? Kulturált válaszokat kérek! Kérlek szavazz is! (Itt🙂)2021. szept. 30. 10:52
11/17 anonim válasza:
Én gondolkodtam rajta... Dobrevre ment volna a voks, de meggondoltam magam, tehát NEM szavaztam.
A második körben valószínűleg Dobrevre szavaznék ismét, de nem biztos, hogy elmegyek.
12/17 anonim válasza:
Persze, hiszen ugyanannyi közünk van hozzá, mint az ellenzékieknek. Elvégre, ha nyer, az a mi miniszterelnökünk is lesz, választunk hát kedvünkre. Én Dobrevre szavaztam, ahogy az összes többi fideszes ismerősöm is, 2. körben is rá fogunk.
13/17 anonim válasza:
Azon elmélkedem, hogy az ellenzéki oldalon gyakorlatilag lassan már arról sincsen forgalmuk, hogy valójában mennyi szavazójuk van TÉNYLEGESEN....🤔🤔
14/17 anonim válasza:
Amikor összeomlanak a családok, mert a monatórium miatt akkora tartozásuk alakult ki mint a ház, akkor is remélem elmentek, és imádkoztok Viktor királyotokért.
15/17 anonim válasza:
14/ NER tagoknak nincs hiteltartozásuk.
16/17 anonim válasza:
Mert mi fideszesek, szeretjük az erős kezű férfiakat!
17/17 anonim válasza:
Gondolkodtam, hogy menjek-e szavazni, de olyan jelölt nem volt, akire őszintén tudtam volna szavazni. Ahhoz jogom van, hogy legkisebb rosszat kiválaszthassam, ha már van előválasztás.
Dobrev 100% Gyurcsány és belőle nem kérek, a többiek pedig vagy töketlenek vagy nincs mögöttük senki, tehát bármikor el tudja takarítani őket Gyurcsány.
Viszont, ha Dobrevre szavazok az előválasztáson, mindenki tudja, hogy Fidesz 2/3-ot ereményez. Vagy valaki másra szavazok, amiből előtt-utóbb úgyis Dobrev/Gyurcsány lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!