Ellenzékiek, most hogy toronymagasan Dobrev fog nyerni, miben változtattok a szavazási stratégiátokon a második körben?
Figyelt kérdés
Kire fogtok szavazni?2021. szept. 29. 23:27
71/87 anonim válasza:
Kedves 70!Majd ugyanezt mond amioor jövőre sima többséggel az 5.Orbán kormány jön:-)Ha sima többséggel nyernétek akkor 4 év múlva újra indul 12 év Fidesz:-)Orbán Viktortól nem szabadultok:-)
72/87 anonim válasza:
71: csak meg ne lepődj, ha nyerni fog a DK.
73/87 anonim válasza:
Amnyira mosolygok drága polgártársaim. Jövőre én ilyenkor már bőven Ausztriában fogok lakni és dolgozni, s nem kell ilyeneken gondolkozni, mert örökre elmegyek innen, az itt lévő 3 ingatlanomat eladom és többet vissza nem jövök!
De szavazni fogok. Majd aki megnyeri a második fordulót, ha Dobrev, ha Karácsony, ha a másik, arra fogok szavazni, ezt azért nem hagyom ki.
74/87 A kérdező kommentje:
utolsó: jól teszed. Én is elköltöztem már otthonról, de azért van még ingóságom, és remélem eljön majd az a kor, amikor megéri visszaköltözni.
2021. okt. 1. 23:41
75/87 anonim válasza:
Ez egy halott ország. Ne gyere vissza soha!
76/87 anonim válasza:
Az a baj a számításoddal, hogy baromira nem fog minden 10. fidesz szavazó voksolni a második fordulóban. Ha minden 100. szavaz az kicsit torzíthat, de kevés lesz Dobrev győzelemre viteléhez.
77/87 anonim válasza:
Mindegy mi lesz az ellenzéki előválasztás eredménye. Aki megnyeri, össze kell fognunk és rá kell szavazni!!
78/87 anonim válasza:
Ha Karácsony visszalép, akkor MZP megelőzi Dobrevet. Na, akkor lesz esély leváltani a Fideszt.
80/87 anonim válasza:
Karácsony nem lép vissza.Biztos infot tudok.De MZP lesz a helyettese.Jövőhéten jelentik be hogy MZP visszalép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!